A treia zi de proteste în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe din ţară

Ultima actualizare:

    A treia zi de protest în Piaţa Victoriei
A treia zi de protest în Piaţa Victoriei

Este a treia seară de proteste anti-PSD. Oamenii s-au adunat în faţa Guvernului, iar poliţiştii încep să închidă străzile care duc spre Palatul Victoria. Proteste sunt şi în alte oraşe din ţară. Manifestanţii au început să se strângă în piaţă începând cu ora 17.

Manifestanţii au început să se strângă în faţa Executivului de la ora 17 şi grupuri de persoane continuă să vină în Piaţa Vicoriei pentru a-şi striga nemulţumirea. Oamenii strigă "Demisia”, suflă în vuvuzele şi agită steaguri, iar unii dintre ei au venit împreună cu copiii lor. Protestul este unul paşnic şi nu au existat altercaţii până în acest moment. 

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Arh. Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Arhitect Ion Mincu, precum şi pe Şoseaua Buzeşti către Piaţa Victoriei şi pe strada Paris.

Vă reaminitm că zeci de mii de persoane au cerut demisia Guvernului şi în ziua de sâmbătă, protestând paşnic, sub deviza "Nu vă fie frică, românii se ridică”. Vineri, atunci când a avut loc un miting anti-guvernamental al românilor din diaspora, atmosfera a fost una tensionată, iar situaţia a scăpat de sub control. Unele persoane au forţat gardurile şi au aruncat cu sticle, în timp ce jandarmii au folosit gaze lacrimogene şi forţa brută. Peste 400 de persoane au fost rănite, iar unele au suferit răni grave. 

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net