A treia zi de proteste în București și în țară. În Craiova, oamenii au ars fotografii ale lui Raed Arafat

Ultima actualizare:

    La Craiova manifestanții au ars fotografii ale Secretarului de Stat, Raed Arafat Sursă foto: Captură video
La Craiova manifestanții au ars fotografii ale Secretarului de Stat, Raed Arafat Sursă foto: Captură video

Noi proteste au avut loc în București și în altee județe din țară pentru a treia seară consecutiv. Inițal, 150-200 de oameni s-au adunat în Piața Universității, iar de acolo au mers în marș pe traseul Ministerul de Interne - Piața Victoriei - Palatul Cotroceni, pe traseu numărul acestora devenind considerabil mai mare. Noi manifestații față de restricțiile impuse în contextul pandemiei au avut loc în mai multe orașe.

În Capitală, manifestanții s-au adunat în Piața Universității, iar de acolo au plecat în marș până la Ministerul de Interne, unde au scandat "Jos cu starea de alertă", "Libertate".Ei aau suflat în vuvuzele și au scadat "Demisia", "Fără restricții", ”Libertate, te iubim/ Ori învingem, ori murim”, ”Jos dictatura”, ”Jos cu starea de alertă”, "Ieșiți din casă, dacă vă pasă". Manifestanții, majoritatea fără mască, au mărșăluit spre Piața Victoriei, iar numărul lor a ajuns la aproximativ 1000 pe parcursul serii. Manifestația nu a fost una violentă. 

Constanța

Șeful organizației de tineret AUR Constanța l-a promis celor care au primit amenzi la protestul de luni din Constanța că îi va ajuta să le conteste, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. El le-a cerut tuturor să nu se simtă descurajați și să continue protestele. 

Peste 300 de persoane au participat la proteste, iar cei mai mulți dintre ei sunt membri ai galeriilor de fotbal, care au venit și cu recuzita cu care merg pe stadioane. La un moment dat, unii dintre ei au dat foc unor fotografii cu Raed Arafat, în centrul Craiovei.

Galați

La Galaţi au fost zeci de protestatari în stradă. Jandarmii au descoperit, în buzunarul unui băiat de 13 ani un briceag. Potrivit jandarmilor, băiatul a participat la protest şi luni seara. Jandarmii încearcă identificarea copilului şi a părinţilor acestuia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net