Trei urmăriţi internaţional reţinuţi la Sibiu

Ultima actualizare:

    Județul Sibiu a devenit ascunzătoare pentru suspecții care se sustrag mandatelor de urmărire internațională
Județul Sibiu a devenit ascunzătoare pentru suspecții care se sustrag mandatelor de urmărire internațională

Trei urmăriţi internaţional, dintre care doi hoţi şi un traficant de droguri, au fost depistaţi marţi de poliţiştii de la Investigaţii Criminale Sibiu. Potrivit corespondentului Mediafax, aceştia au fost prezentaţi procurorilor pentru confirmarea mandatului european de arestare. Pe numele suspecților au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore

"Trei persoane urmărite internaţional pentru infracţiuni comise în state europene, au fost depistate de poliţiştii de investigaţii criminale. Este vorba de o femeie de 35 de ani, din Mediaş, cercetată penal pentru furt şi fraudă electronică, de un bărbat de 38 de ani, din Mediaş, cercetat pentru mai multe infracţiuni de furt şi de un bărbat în vârstă de 51 de ani, cetăţean străin, reţinut pe raza municipiului Sibiu, cercetat de autorităţile judiciare din Spania, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri", potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Sibiu.

Despre cetăţeanul străin reţinut în baza acuzaţiilor de trafic de droguri, anchetatorii au precizat că acesta a comis faptele pentru care este cercetat în anul 2010.

"Urmăritul, în vârstă de 51 de ani, cetăţean străin, a fost reţinut pe raza municipiului Sibiu în baza mandatului european de arestare emis la data de 12 decembrie 2015 de către autorităţile judiciare din Spania, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. Din cuprinsul mandatului, rezultă că în data de 28 octombrie 2010, autorităţile judiciare spaniole au efectuat o percheziţie la locuinţa urmăritului unde au găsit 24,137 kg canabis. Pentru aceste fapte, a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi o zi de închisoare.", se mai arată în comunicat.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au reţinut şi o femeie de 35 de ani, urmărită internaţional.

"Din cuprinsul mandatului european de arestare rezultă că femeia, în data de 26 iulie 2012, împreună cu o persoană neidentificată, a sustras dintr-un imobil din Germania o cutie în care se aflau 5.000 euro. În data de 2 septembrie 2012, urmărita, împreună cu o altă persoană, după ce a intrat în posesia unui card de economii a efectuat de pe acesta cinci retrageri de numerar neautorizate în sumă de 950 euro", se mai arată în comunicatul de presă al Poliţiei Sibiu.

Despre bărbatul de 38 de ani, poliţiştii sibieni spun că ar fi furat bani dintr-un imobil din Germania, dar şi că a folosit un cod PIN pentru a sustrage alte sume mari de bani dintr-un cont bancar.

"Urmăritul este cercetat de autorităţile germane pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt. Din cuprinsul mandatului, rezultă că bărbatul, în perioada 11 noiembrie – 12 decembrie 2015, a sustras 1.250 de euro dintr-un imobil, a deschis seiful din biroul aceleiaşi persoane, folosind codul PIN şi a sustras 40.000 de euro şi 9.000 de dolari cu intenţia de a-şi însuşi aceste sume", potrivit sursei citate

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net