Trei polițiști din Olt, confirmați cu noul coronavirus

1-2col-carantina_1.jpg

Polițiștii s-au infectat cu noul coronavirus

Autoritățile au transmis că trei polițiști din județul Olt au fost contaminați cu noul coronavirus. Familiile lor sunt de asemenea infectate. Poliţiştii confirmaţi cu COVID-19 lucrează la posturi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coteana.

Coronavirusul îi atacă pe cei din linia întâi. De data aceasta, trei polițiști au fost testați pozitiv la Covid-19. Ei s-au cel mai probabil, în timpul serviciului și au dus virusul și acasă.

Informația a fost transmisă de directorul cancelariei prefectului judeţului Olt, Andreea Asan, conform Agerpres.

Aceasta a precizat că sâmbătă a fost confirmată infecţia cu noul coronavirus la doi poliţişti din judeţul Olt, duminică la încă un poliţist şi la un contact al acestora, iar luni au fost testaţi pozitiv încă patru contacţi de familie ai poliţiştilor. Cei trei sunt de la posturi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Coteana.

În judeţul Olt numărul cazurilor de COVID-19 confirmate a ajuns luni la 91, iar numărul pacienţilor vindecaţi şi externaţi la 53. Totodată, sunt internaţi în spital 36 de pacienţi cu COVID 19. De la începutul pandemiei două persoane cu COVID-19 din judeţul Olt au decedat.

Până în prezent, pentru judeţul Olt au fost efectuate 2.770 de teste COVID-19, dintre acestea 131 de probe fiind încă în lucru.

La nivel național, Grupul de comunicare strategică a transmis că au fost înregistrate peste 19.000 de cazuri de coronavirus.

 

Citește și: 

Ce se mai întâmplă cu dosarul fostului polițist care a adus coronavirusul în spitalul Gerota

Coronavirus la Secția 19 Poliție din București. 25 de oameni ai legii au fost trimiși în izolare

 

Loading...