Trei olteni şi un bănăţean au dat iama în bancomatele din oraşul indian Thiruvananthapuram!

Ultima actualizare:

Au pus ochii pe bancomate tocmai în ţara lui Salman Khan! Trei tineri din Craiova şi unul din Reşiţa sunt căutaţi de autorităţile din India pentru că au montat aparatură pe bancomate, pentru copierea datele de pe carduri bancare, în oraşul Thiruvananthapuram.

Victor Cristian Constantin (26 de ani), Bogdan Florian Floreci (24 de ani), Mircea Onea Popescu (30 de ani), toţi din Craiova, şi Florin Ioan (27 de ani), din Reşiţa, sunt căutaţi de autorităţile indiene pentru că au montat aparatură pe bancomate din Thiruvananthapuram. Anchetatorii au stabilit că membrii grupului infracţional au intrat în India pe baza unor vize de turist.

Ajunşi în oraşul Thiruvananthapuram, cei patru au început să monteze aparatură pe bancomate, pentru a copia datele de pe carduri. În doar zece zile, românii au reuşit să obţină date de pe 300 de carduri bancare aparţinând unor cetăţeni indieni. Autorităţile din Thiruvananthapuram l-au prins în luna august pe  Gabriel Marian Ilie, iar după ce au văzut imaginile de camerele de supraveghere montate în apropierea ATM-urilor, au reuşit să-i identifice pe toţi suspecţii, care fuseseră filmaţi când montau aparatură pe bancomate. Imediat după arestarea lui Ilie, ceilalţi trei români au plecat din India. Autorităţile au anunţat că vor apela la Interpol pentru prinderea lor.    Click! spune

Vedere din oraşul indian Thiruvananthapuram
Vedere din oraşul indian Thiruvananthapuram

Oraşul Thiruvananthapuram, situat pe coasta de sud-vest a Indiei, este capitala statului Kerala. Are o populaţie de aproape un milion de locuitori şi mai este cunoscut drept “oraşul mereu verde al Indiei”. Vara, temperatura medie este de 35 de grade Celsius, iar iarna – de 24 de grade Celsius.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net