Trei imobile din localitatea Moieciu de Sus, cuprinse de flăcări. Incendiul, stins după două ore

Citeste tot despre: 

Trei imobile din localitatea Moieciu de Sus din judeţul Braşov, au fost cuprinse de flăcări, sâmbătă seară, 28 noiembrie. Persoanele care se aflau în cele trei locuinţe au ieșit singure. Primele date arată că nimeni nu a fost rănit, însă o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

UPDATE ora 19.00 Incendiul a fost stins, după mai bine de două ore de la începutul intervenției. 

incendiu-moeciu.jpg

incendiu moeciu
Intervenția pompierilor a fost îngreunată de faptul că în zonă nu sunt hidranți, iar în apropiere nu există nici alte surse de alimentare cu apă.
foto: ISU

Incendiul, a cărui cauză nu se cunoaşte, deocamdată, a izbucnit la o cabană şi s-a extins cu rapiditate la alte două învecinate cu aceasta.
Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, afirmă că toate persoanele care se aflau în cele trei imobile s-au autoevacuat, iar primele date de la faţa locului arată că nimeni nu a fost rănit, însă o persoană a suferit un atac de panică, având nevoie de îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

La locul incendiului acţionează cinci autospeciale, o autoscară, iar echipajele de intervenţie al ISU sunt sprijinite de pompieri voluntari de la Bran, Râşnov şi Cristian.
Intervenţia este una „deosebit de dificilă”, iar echipele de pompieri fac toate eforturile pentru a limita efectele incendiului.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1