Trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas nerepartizaţi la liceu

admitere_liceu-rezultate_evaluare_nationala.jpg

afisare rezultate admitere liceu
Trei elevi, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9
FOTO: adevarul.ro

Astăzi, 12 iulie, a avut loc repartizarea computerizată la liceu 2019. Nu au fost repartizați aproape 4.900 de absolvenți de liceu, printre care trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas. Aceștia vor fi înscriși în clasa a IX-a după următoarea etapă de admitere la liceu.

Au făcut prea puține opțiuni pe fișele de înscriere la admiterea la liceu 2019. Numărul total al elevilor nerepartizaţi în clasa a IX-a este 4.853, ultima medie de admitere fiind 2.00.

Trei elevi cu medii peste 9 au rămas nerepartizaţi la liceu

Trei elevi cu medii peste 9 şi 23 cu medii peste 8 au rămas nerepartizaţi la liceu, ei urmând să fie distribuiţi în cea de a doua etapă a repartizării computerizate.

Trei elevi, doi din Bucureşti şi unul din Cluj, au rămas nerepartizaţi la liceu după prima etapă, deşi au medii peste 9.

A doua etapă de admitere la liceu 2019

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în zilele de 31 iulie şi 1 august, pe locurile rămase neocupate.

Citește și

Admiterea la liceu 2019. Ultima medie la ”Frații Buzești” a fost 9,91! Top 10 al mediilor de admitere

Peste 52.000 locuri în școlile profesionale. Elevii primesc burse

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1