Trei căprioare donate Grădinii Zoologice din Hunedoara, ucise

Ultima actualizare:

    Căprioarele au fost sacrificate, carnea lor fiind găsită la locuința celui care le-a tăiat
Căprioarele au fost sacrificate, carnea lor fiind găsită la locuința celui care le-a tăiat

Un bărbat, apropiat al unui angajat al Grădinii Zoologice din Hunedoara, a ucis trei căprioare pe care o familie le donase instituției. Poliţiştii au găsit la locuința acestuia peste 26 de kilograme de carne de căprioară.

Poliţia Judeţeană Hunedoara a anunțat, joi, că o femeie de 31 de ani a venit, miercuri, la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara şi a reclamat că, în 25 mai, la locuinţa sa din comuna Rapoltu Mare, au venit două persoane, una recomandându-se ca fiind angajatul unei grădini zoologice. Astfel, ea le-a dat cele două exemplare de căpriori crescuţi la locuinţa sa timp de aproximativ un an pentru a le duce la Zoo.

„În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, în calitate de angajat al Grădinii Zoologice, a primit cei doi căpriori, promiţând că îi va transporta şi depune la Grădina Zoologică. Poliţiştii au mai stabili că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul a mai primit un căprior de la o altă persoană din Simeria, ulterior predând cei trei căpriori unui hunedorean în vârstă de 55 de ani, care i-a sacrificat, eviscerat şi depozitat la locuinţa sa din municipiul Hunedoara, de unde poliţiştii au recuperat 26,5 kilograme de carne”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net