Trei bărbați din Galați, reținuți de polițiști, în urma unui flagrant. Comercializau droguri de mare risc

Ultima actualizare:

    Trei bărbați din Galați au fost reținuți de polițiști în urma unui flagrant Sursă foto: Shutterstock
Trei bărbați din Galați au fost reținuți de polițiști în urma unui flagrant Sursă foto: Shutterstock

Trei bărbaţi din judeţul Galaţi, suspectaţi că aprovizionau cu droguri de mare risc consumatori din Vrancea si Galaţi, au fost reţinuţi la finalul unui flagrant organizat de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea.

IPJ Vrancea a anunţat, luni, că au fost depistaţi în flagrant delict, de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vrancea, trei bărbaţi din judeţul Galaţi, în timp ce ar fi încercat să comercializeze cocaină.

În aceeaşi zi, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie la locuinţele deţinute de cei 3, unde oamenii legii au găsit 45 de grame de cocaină, peste 5.000 de lire sterline, 400 de euro şi 9.000 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri. De asemenea, a fost dispusă măsura sechestrului asigurator asupra unui autoturism şi a 8 telefoane mobile, informează News.ro.

Indivizii sunt bănuiţi că ar fi distribuit, către persoane din Vrancea şi Galaţi, droguri de mare risc, pe care le-ar fi procurat din Belgia.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc.

În cursul zilei de luni, ei vor fi prezentaţi magistraţilor Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net