Trei agenți de securitate din Timișoara, acuzați că au omorât un om al străzii. De ce l-au înjunghiat paznicii

Ultima actualizare:

    Crima s-a produs în apropierea Podului Dragalina din TimișoaraFoto: adevarul.ro
Crima s-a produs în apropierea Podului Dragalina din TimișoaraFoto: adevarul.ro

Șocant! Trei agenți de pază sunt principalii suspecți în cazul uciderii unui om al străzii, în zona Gării de Nord din Timișoara. Victima, un tânăr de 26 de ani, furase dintr-un supermarket, iar agenții fuseseră solicitați în ajutor.

La aproape o lună de la crima petrecută în Timişoara, poliţiştii au reuşit să rezolve cazul. Dacă, initial, s-a crezut că este vorba despre o răfuială între oamenii fără adăpost, ancheta a scos la iveală altceva. Vinovați de moartea tânărului sunt cei trei agenţii de pază care aveau contract cu supermarketul Profi, scrie adevarul.ro.  

În seara de 5 februarie, un tânăr de 26 de ani a fost înjunghiat, pe bulevardul Dragalina din zona Iosefin. Victima, cunoscut ca om al străzii, a fost înjunghiat cu un cuţit în zona femurală şi a început să sângereze puternic, dar agresorul a dispărut fără urmă. Un trecător a sunat la 112, iar medicii au ajuns în scurt timp la faţa locului. L-au transportat la spital, însă bărbatul nu a putut fi salvat. 

Înjunghiat în artera femurală

Detaliile în acest caz sunt şocante. Criminalii sunt angajaţii unei firme de securitate care asigură paza la un supermarket Profi. Conform Tion.ro, totul s-a petrecut după ce victima a furat mai multe produse dintr-un supermarketul aflat pe strada Văcărescu. Unul dintre angajaţi a cerut ajutorul firmei de pază care are contract cu supermarketul, însă până la sosirea agenţilor de pază tânărul s-a făcut nevăzut.   

A fost reperat de către trei dintre agenţii firmei, în vârstă de 22, 24 şi 37 de ani, pe splaiul Tudor Vladimirescu, în apropierea intersecţiei cu bulevardul Dragalina. Cei trei l-au atacat pe omul străzii, iar acesta a sfârşit înjunghiat în artera femurală. A mai reuşit să ajună până în apropierea bulevardului, unde a căzut. 

Miercuri, poliţiştii timişeni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au percheziţionat locuinţele celor trei, iar la audieri au dus cinci persoane, inclusiv doi martori. Cei trei criminali sunt cercetaţi acum pentru omor şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. 

Citește și: 

EXCLUSIV Scene șocante în Capitală! S-a aruncat în fața unei mașini de ”Școală” ca să facă rost de bani

Un român din Germania a ajuns să doarmă pe străzi după ce a fost înșelat de patroni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net