Trei activităţi de familie pentru mini-vacanţa de 1 mai

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ai decis deja că mini-vacanţa de 1 mai va fi în familie? Bună idee, însă acum a venit timpul să descoperi câteva activităţi potrivite tuturor, care să vă binedispună şi să vă relaxeze.

Cum aceasta nu e chiar o misiune uşoară, având în vedere că fiecare membru al familiei vine cu nevoile şi dorinţele lui, citeşte mai jos top 3 activităţi pe care ţi le recomandăm noi.

1) “Evadaţi” într-un parc de aventură!

simeon stalpnicul png

Distracţia, adrenalina şi buna dispoziţie sunt asigurate într-un astfel de cadru în care aventura se găseşte la tot pasul. Înainte, fă un scurt research al acestor parcuri de aventură de lângă oraşul tău şi vezi dacă sunt potrivite vârstei copiilor tăi. Un punct forte ar fi acela de a avea şi alte lucruri interesante de vizitat.

E clar că activitatea fizică va fi în prim plan aici, aşa că nu uita de hidratare! Dacă eşti conştient de importanţa unui stil de viaţă sănătos, dar totodată ţii şi la flexibilitate, nu pleca la drum fară sticla filtrantă pentru apă Fill&Go Active de la BRITA.

Doar aşa te poţi hidrata oricând, oriunde şi vei rămâne activ şi implicat în ceea ce faci. Poţi utiliza orice fel de apă potabilă, inclusiv de la robinet, apa ajungând la tine în cea mai bună formă: discurile filtrante elimină gustul şi mirosul de clor, impurităţile, dar şi cuprul şi plumbul în exces.

Dacă aspectul este important pentru tine, află că sticla Fill&Go Active are un design modern, o capacitate de 600 ml, dimensiunea de 22 cm şi diametrul 7.2 cm, fiind disponibilă în 4 culori distincte, potrivite fiecărui membru al familiei.

2) Organizaţi o reuniune la unul dintre membrii familiei!

Vacanţa de 1 mai este despre relaxare, prieteni, familie, natură, grătare şi poveşti depănate până seara târziu. Dacă îţi place scenariul ăsta, vezi la care dintre membrii familiei tale extinse aţi putea organiza o întâlnire. Fiecare aduce câte ceva, astfel încât gazda sa nu se pregătească prea mult, faceţi un grătar, povestiţi şi vă simţiţi bine.

simeon stalpnicul png

Şi cum la astfel de reuniuni se bea multă apă şi se prepară multe mâncăruri gustoase, cu siguranţă vei avea nevoie acolo de apă curată şi proaspăt filtrată. Pentru asta, achiziţionează-ţi o cană Aluna Cool de la BRITA, un device modern, cu o tehnologie de filtrare de ultima generaţie, MAXTRA+.

Pentru consumul propriu zis, spălarea ingredientelor, prepararea mâncării, ceaiului sau a cafelei, cana Aluna este tot ce ai nevoie. Tehnologia “MicroFlow” este cea care face diferenţa în cazul cartuşelor MAXTRA+: se elimină astfel impurităţile, metalele grele în exces, calcarul nu se mai depune, în timp, pe cană, ceea ce asigură un gust mult mai bun. De asemenea, cartuşele filtrante sunt 100% reciclabile, deci cana Aluna este și un device “eco-friendly”.

Dacă vrei să afli mai multe sau să îţi achiziţionezi un astfel de cartuş MAXTRA+, care se poate ataşa oricărui device de purificare a apei marca BRITA, te invităm pe site-ul pentrugatit.ro.

3) Mini-excursia la mare, într-o staţiune ceva mai izolată

În cazul în care totuşi nu poţi renunţa la tradiţia de a merge la mare de 1 mai, alege o variantă de mijloc. Ia-ţi familia şi ce alte rude/prieteni se mai găsesc prin preajmă şi mergeţi câteva ore la mare, de preferat într-o staţiune mai puţin cunoscută. Sunt câteva staţiuni interesante atât la noi în ţară (Năvodari, Tuzla, Vadu, Corbu etc.), dar şi în vecini (cum ar fi Balcik, în Bulgaria).

Acum, dacă tot ai trecut în revistă cele mai comode, și totodată interesante opţiuni pentru 1 mai, strânge-ţi familia, sună-ţi prietenii şi hotărâţi-vă asupra variantei câştigătoare.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net