A trecut vremea petrecerilor opulente. Liviu Dragnea, ziua de naştere după gratii

Ultima actualizare:
2017. Şi-a dus colegii de partid la Clubul Floreasca
2017. Şi-a dus colegii de partid la Clubul Floreasca

Ar trebui să fie o zi fericită pentru Liviu Dragnea. Luni, 28 octombrie, împlineşte 57 de ani. Numai că de această nu va mai avea parte de opulenţa obişnuită a petrecerilor alături de familie sau de colegii de partid.

Anul acesta îşi sărbătoreşte ziua după gratii, la Penitenciarul Rahova, unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. 

Chef pe domeniul din Alexandria, în 2018

Anul trecut, fostul şef al PSD, Liviu Dragnea, şi-a petrecut ziua de naştere la moşia din Alexandria. Dragnea a sărbătorit departe de ochii presei, potrivit b1tv.ro. În 2018,  el a renunţat la chefurile din cluburile de fiţe din Bucureşti, aşa cum i-a obișnuit pe apropiați în alţi ani şi a ales. Însă pagina sa de Facebook a fost luată cu asalt de susţinători dar şi de critici. Filialele judeţene au ţinut să-i transmită mesaje care mai de care mai elogioase. “La mulți ani, domnule președinte! La mulți ani, de-aici, de-acasă! Vă dorim, și ne dorim, să nu ezitați nicio clipă, să nu cedați nicio secundă, niciun pas înapoi! Ba din contră, continuați așa cum vă știm(cum ne știm, de altfel)! Continuați să rămăneți același om vertical, corect și echilibrat; același teleormănean luptător; același român curajos și iubitor de țară!”, au scris social-democrații din Teleorman.

Cum arată conacul de lux din Teleorman

Potrivit adevarul.ro, proprietatea este situată pe strada Ion Creangă, din Alexandria. Liviu Dragnea a cumpărat prima parte din acest domeniu în anul 2002, potrivit b1tv.ro.

2018. A petrecut în familie, la conacul din Alexandria
2018. A petrecut în familie, la conacul din Alexandria

De atunci a tot alipit patru curţi vecine, ajungând la dimensiunea de 7.000 mp. În curtea casei se regăseşte şi o piscină executată la comandă, înconjurată de o casă de oaspeţi. Piscina este realizată după toate regulile opulenței: elemente decorative, jacuzzi încorporat, dar şi un sistem de iluminat subacvatic. În curtea conacului, tronează şi un teren de tenis cu nocturnă și chiar un solar de dimenisuni apreciabile.

Proprietatea lui Liviu Dragnea, scenă de videoclip 

Supranumit „Jon Bon Jovi de România”, Alex Maţaev, iubitul Alexandrei Dragnea, fiica fostului lider PSD, a folosit conacul „socrului” ca scenă pentru videoclipul piesei „Cu capul în nori”. Alexandra este personajul principal din clipul piesei, iar în imagini se poate vedea o mare parte din domeniul fostului şef al social-democraţilor. 

Cheful lui Dragna peste comemorarea Colectiv

Când a împlinit 55 de ani, Liviu Dragnea a luat o decizie neinspirată pentru unul dintre cei mai vizibili politicieni ai României, la acel moment. El a sărbătorit  la clubul Floreasca din Capitală alături de colegii de partid cu două zile întârziere, adică pe 30 octombrie, respectiv chiar în ziua în care întreaga ţară comemora 2 ani de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv.


    2017. Şi-a dus colegii de partid la Clubul Floreasca
2017. Şi-a dus colegii de partid la Clubul Floreasca

Reporterii Antena 3 i-au aşteptat pe politicienii care au luat parte la petrecerea lui Dragnea şi i-au întrebat dacă li se pare moral să chefuiască în ziua în care România îşi plânge morţii. “Asta este viaţa”, a răspuns atunci fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, potrivit hotnews.ro. 

Cine este Liviu Dragnea

Liviu Nicolae Dragnea s-a născut la 28 octombrie 1962, în comuna Gratia, județul Teleorman. A fost președinte al Partidului Social Democrat și fost președinte al Camerei Deputaților. A intrat la închisoare pe 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentare, fiind condamnat în dosarul . Potrivit procurorilor, din 2006 până în 2013, când a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman și preşedinte al PSD Teleorman, Dragnea i-a instigat pe cei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului  să treacă pe ştatele de plată ale instituţiei două angajate ale PSD. Acestea au încasat salariul de funcționari publici şi au beneficiat de promovări fără ca măcar să treacă pe la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a fost căsătorit 28 de ani cu Bombonica Prodana şi au împreună doi copii: Valentin și Alexandra. Din mai 2016, Dragnea este logodit cu Irina Alexandra Tănase, fosta lui secretară, care este cu 30 de ani mai tânără ca el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net