A trebuit să moară Ionuţ ca să vă faceţi treaba!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un gard de sârmă nou-nouţ înconjoară terenul, în vale mai mulţi muncitori se luptă să defrişeze boscheţii care depăşesc înălţimea unui om. A trebuit să moară un copil pentru ca în „jungla" de pe malul Lacului Tei unde Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de câini să înceapă lucrările de salubrizare.

Spărturile din gardul prin care au pătruns Ionuţ şi fratele său nu mai există, porţile de pe terenul tragediei sunt ferecate sau sudate iar locul pe unde au trecut copiii în timp ce fugeau de haitele de câini maidanezi este acum curăţat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. O acţiune târzie clădită pe tragedia unei familii, care a pierdut un copil mâncat de câinii vagabonzi. Pe la gardurile şi porţile bine ferecate acum, se opresc din când în când trecători care încearcă să întrevadă scena tristei întâmplări, iar undeva într-un colţ, pe o grămadă de moloz cineva a lăsat un ursuleţ de pluş şi câteva lumânări. Lângă, în Parcul Tei părinţii îşi ţin copiii strâns de mânuţe şi le arată de departe, cu mâna „terenul groazei".

20 septembrie- Ieri, bucata de gard lipsă fusese pusă la loc

simeon stalpnicul png

3 septembrie- Locul în care a fost atacat și ucis Ionuţ arăta ca o pădure în toată regula

simeon stalpnicul png

20 septembrie- Ieri, locul era defrișat și curăţat de bălării

simeon stalpnicul png

Pe 2 septembrie la ora 11.00 pe un teren situat lângă Parcul Tei a fost găsit ucis de o haită de câini comunitari micuţul Ionuţ Anghel care dispăruse împreună cu fratele său Andrei de lângă bunica lor. Autorităţile sectorului 2 au considerat că nu sunt vinovate deoarece terenul aparţinea unei firme private chiar dacă s-a dovedit că nu ştiau despre cine este vorba. Zona nu a fost controlată niciodată şi nimeni nu s-a sesizat până la tragedie despre pericolul care pândea pe terenul insalubru de lângă Parcul Tei.

Procurorii au interzis adopţia maidanezilor din adăpost

Procurorii Parchetului General au extins investigaţiile în dosarul privind moartea lui Ionuţ Anghel,copilul de patru ani omorât de câini fără stăpân în sectorul 2 al Capitalei. Ei sunt interesaţi să afle unde s-au dus banii alocaţi maidanezior. Ei verifică informaţiile privind posibile fraude în afacerea câinilor vagabonzi care, în loc să fie sterilizaţi, îngrijiţi şi adoptaţi, au ajuns pe străzile Bucureştiului şi s-au înmulţit,informează Sursa Zilei.

Aceștia sunt o parte din câinii implicaţi în atac

simeon stalpnicul png

Parchetul General a cerut deja mai multe documente Primăriei Capitalei şi altor autorităţi implicate în gestionarea problemei câinilor câinilor fără stăpân.Vizate de anchetă sunt şi organizaţiile nonguvernamentale implicate în acest proiect. Procurorii vor să afle dacă acestea şi-au îndeplinit obligaţiile faţă de animale. Până când nu finalizează ancheta, nici un maidanez de la adăpostul Mihăileşti nu mai e sterilizat şi dat spre adopţie.

Citeşte şi:

VIDEO Ora 09.22 - Ionuţ aleargă vesel. Ora 11.36 - Sfâşiat de maidanezi

O nouă decizie în cazul copilului ucis de câini. Află ce au hotărât procurorii

«Jucăria lui Ionuţ va dormi în pătuţul lui de la grădiniţă»

Medicii legişti infirmă ipoteza că Ionuţ n-ar fi fost omorât de maidanezi, a lui Marinescu: «E o aberaţie. La IML nu s-au prelevat probe ADN de la copil»

REVOLTĂTOR! Familia copilului ucis de câini, ameninţată de susţinătorii maidanezilor

Ce pedeapsă cere tatăl copilului ucis de maidanezi pentru toţi cei responsabili

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net