Trebuie să-i taie aripile ca să-l aducă acasă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Boeingul 737-200, abandonat de o firmă nigeriană în curtea Aerostar Bacău şi vândut la licitaţie de Direcţia Generală a Finanţelor Publice nu poate fi scos din curtea fabricii de avioane în care stă de mai bine de patru ani.

Cu toate că a fost cumpărat prin licitaţie de prahoveanca Rodica Elena Petre, femeia s-a trezit în imposibilitatea de a-l căra în propria curte.

Potrivit directorului Aerostar Bacău, Grigore Filip, singura variantă ca aparatul de zbor să poată fi ridicat ar putea fi o derogare de la Autoritatea Aeronautică Română pentru eliberarea unei autorizaţii temporare de zbor a avionului până în Prahova.

Acest lucru este imposibil, întrucât „avionul nu mai poate zbura. Nu respectă normele europene, e un model mai vechi, care în Europa nu mai e acceptat şi nu are licenţă de zbor", a precizat Grigore Filip.

Directorul spune însă că a primit o solicitare de la proprietară prin care se intreresa cât costă demontarea avionului. "Adică, mai precis, taierea aripilor. Nu-l poate duce întreg acasă. Îi tăiem aripile, iar când ajunge cu el acasă, le montăm înapoi. Acest lucru implică însă costuri foarte mari. O să îi calculăm un deviz", a explicat directorul Aerostar.

Patronul Piritex este misteriosul cumpărător?

În martie 2012, aeronava a fost câştigată la licitaţie de Rodica Elena Petre. Femeia a declarat că a făcut achiziţia în numele altei persoane. Click! a ajuns la concluzia că acesta ar putea fi milionarul Petrică Uşurelu (37 de ani), patronul Piritex.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net