Transfer de politicieni de la ALDE la PMP. Călin Popescu Tăriceanu, părăsit de lideri importanți

calin-popescu-tariceanu-presedintele_senatului-alde.jpg

calin popescu tariceanu lider alde, presedintele senatului
Călin Popescu Tăriceanu
FOTO: adevarul.ro

Deputatul, Ion Cupă, și fostul ambasador în Finlanda, Cătălin Avramescu, s-au înscris în PMP luna trecută, lăsând ALDE, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu mai săracă în lideri politici.

Se tot produc debarcări din formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, dar și membrii simpli au pleacat către alte organizații politice, ALDE fiind acum în declin politic. Gestul deputatul de Dolj, Ion Cupă, ajuns vicepreședinte național PMP a dus și la desființarea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaților.

Plecarea lui Ion Cupă la PMP, ignorată inițial de colegi, a deschis apetitul altor parlamentari de a negocia cu PMP, condus de Eugen Tomac, al cărui europarlamentar este, Traian Băsescu

Ion Cupă a intrat în vizorul ALDE după propunerea făcută toamna trecută de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliul Energiei.

Conform declarației de avere are două terenuri intravilane în Drobeta Turnu Severin și unul în Târgu Jiu, o casă în Drobeta Turnu Severin, un autoturism Mercedes E220 și o motocicletă, mai multe conturi în lei la BRD și unul în valută, precum și participații la două societăți comerciale - Sara Laboratory SRL și Harasprest SRL, împreună cu soția, Ramona Maria Cupă.

Loading...

Citește și

  • paduri defrisari ilegale

    Filmarea unui documentar despre mafia lemnului s-a terminat prost pentru echipa Netflix, care a fost agresată recent de tăietorii din Valea Cernei. În timp ce realizau reportajul, jurnaliştii americani au trecut prin clipe de coşmar, fiind sechestraţi în pădure. În urma acestui incident, un deputat va lua în discuţie posibilitatea constituirii unei Comisii parlamentare de Anchetă asupra defişărilor ilegale asupra cărora autorităţile statului închid ochii de ani buni.