Transfer de politicieni de la ALDE la PMP. Călin Popescu Tăriceanu, părăsit de lideri importanți

Ultima actualizare:

    Călin Popescu TăriceanuFOTO: adevarul.ro
Călin Popescu TăriceanuFOTO: adevarul.ro

Deputatul, Ion Cupă, și fostul ambasador în Finlanda, Cătălin Avramescu, s-au înscris în PMP luna trecută, lăsând ALDE, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu mai săracă în lideri politici.

Se tot produc debarcări din formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP, dar și membrii simpli au pleacat către alte organizații politice, ALDE fiind acum în declin politic. Gestul deputatul de Dolj, Ion Cupă, ajuns vicepreședinte național PMP a dus și la desființarea grupului parlamentar ALDE la Camera Deputaților.

Plecarea lui Ion Cupă la PMP, ignorată inițial de colegi, a deschis apetitul altor parlamentari de a negocia cu PMP, condus de Eugen Tomac, al cărui europarlamentar este, Traian Băsescu. 

Ion Cupă a intrat în vizorul ALDE după propunerea făcută toamna trecută de premierul Viorica Dăncilă pentru portofoliul Energiei.

Conform declarației de avere are două terenuri intravilane în Drobeta Turnu Severin și unul în Târgu Jiu, o casă în Drobeta Turnu Severin, un autoturism Mercedes E220 și o motocicletă, mai multe conturi în lei la BRD și unul în valută, precum și participații la două societăți comerciale - Sara Laboratory SRL și Harasprest SRL, împreună cu soția, Ramona Maria Cupă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net