17 răniţi la Timişoara, după ce un tramvai a fost lovit de o betonieră

Ultima actualizare:

    Tramvaiul implicat în accidentFoto Zoli Szőgyényi
Tramvaiul implicat în accidentFoto Zoli Szőgyényi

Un accident grav a avut loc joi dimineaţă la Timişoara. Un tramvai al RATT s-a ciocnit cu o autoutilitară. În urma impactului vatmanul și nu mai puțin de 17 pasageri au fost răniți, conform polițiștilor. Impactul a avut loc în jurul orei 11.30 şi circulaţia în zonă a fost paralizată. Poliţia a deschis o anchetă.

Accident grav de circulație, joi dimineață, în fața Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara. Cel puţin 12 din cele 17 persoane rănite au ajuns la spital după ce tramvaiul în care se aflau s-a ciocnit violent de un autocamion.

Aşa arată betoniera implicată în accident
Aşa arată betoniera implicată în accident

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din cauza șoferului betonierei. Acesta a încercat să întoarcă autocamionul în fața Spitalului de Copii. Nu s-a asigurat însă și a fost lovit violent de tramvaiul numărul 1 care circula regulamentar dinspre strada Coriolan Brediceanu spre bulevardul Republicii. 17 pasageri din tramvai au fost răniți, scrie Mediafax.

Parbrizul tramvaiului a fost făcut ţăndări
Parbrizul tramvaiului a fost făcut ţăndări

Circulația în zonă a fost blocată zeci de minute de ambulanțele și echipajele de poliție sosite la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor.

"E vorba de conducatorul unei autocisterne care a efectuat manevra de intoarcere in fata spitalului Louis Turcanu fara sa se asigure, intrand in coliziune cu tramvaiul 1, care circula dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. In urma accidentului mai multi pasageri din tramvai au acuzat rani, fapt pentru care au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale", a declarat  Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Polițiștii au deschis acum o anchetă și dosar penal pentru vătămare din culpă șoferului vinovat.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net