Traian Băsescu vrea să o confrunte pe Gabriela Firea

Ultima actualizare:

    Băsescu susține în continuare că este nevinovatFoto: Arhiva Click!
Băsescu susține în continuare că este nevinovatFoto: Arhiva Click!

Traian Băsescu a cerut să fie confruntat cu senatorul PSD Gabriela Firea, în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe aceasta. Fostul președinte a fost audiat timp de o oră la Parchetul General, vineri (11 septembrie).

Băsescu a fost chemat să dea declarații în dosarul în care este acuzat că a amenințat-o pe Gabriela Firea. După ce a plecat de la Parchet, fostul președinte a spus că va continua să se apere în acest dosar, potrivit romaniatv.net. Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, a declarat că Traian Băsescu încearcă să tragă de timp și că încearcă să găsească o modalitate de amânare a acestui dosar.

"Este prima dată când vorbesc despre conținutul dosarului, dar de data aceasta modalitatea folosită mă obligă să o fac. În toate ordonanțele procuraturii se referă la exprimarea inculpatului Traian Băsescu în sensul că doamna senator să își vadă de treabă, altfel nu își va găsi bărbatul acasă", a declarat Bolcaș.

Avocatul a mai precizat că o soluție în cazul acestui dosar va fi dată în cursul săptămânii viitoare și că o confruntare, așa cum dorește Traian Băsescu, este inutilă. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net