Traian Băsescu a pierdut procesul cu etnobotanicele!

Ultima actualizare:
Mugurel Surupăceanu
Mugurel Surupăceanu

Judecătoria Sectorului 5 a decis luni că Traian Băsescu a pierdut  procesul pe care i l-a intentat deputatului PSD Mugurel Surupaceanu.

UPDATE 15.09 Mugurel Surupăceanu a declarat că decizia de luni "este un semnal foarte bun" pe care îl apreciază ca atare. "Sper din tot sufletul că azi este începutul unei lupte împotriva drogurilor", a mai spus Surupăceanu. "Îmi doresc să câştIgăm şi recursul, pe care îl va face probabil Băsescu şi astfel să încheiem un capitol în această luptă împotriva drogurilor şi a preşedintelui care nu de puţine ori a apărat, e adevărat, în mod subtil, pe cei care fac astfel de afaceri", a mai spus deputatul PSD.


    Mugurel Surupăceanu
Mugurel Surupăceanu

Preşedintele a reacţionat la spusele deputatului PSD care a acuzat PDL şi Administraţia Prezidenţială favorizează consumul de etnobotanice.

Surupăceanu, iniţiator al unei legi antidrog, anunţa, pe 14 februarie 2010, că a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în privinţa magazinelor care comercializează produse etnobotanice, sugerând că ar exista anumite grupuri de interese din PDL legate în mod direct de această afacere a drogurilor uşoare.

Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Surupăceanu la 31 martie 2010, la Judecătoria Sectorului 5, cerând instanţei să îl oblige pe parlamentar să îi plătească daune morale simbolice de 1 leu, pentru afirmaţiile făcute de acestă în legatură cu interesul PD-L şi al Administraţiei Prezidenţiale în privinţa susţinerii şi favorizării consumului drogurilor uşoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net