Traian Băsescu, fericit că va fi din nou bunic! Iată mesajul fostului președinte

basescu.jpg

traian basescu
Traian Băsescu va deveni bunic pentru a patra oară
foto: arhiva Click!

Bucurie mare în familia fostului președinte al României. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este însărcinată cu al treilea copil și urmează să nască în câteva luni. După ce EBa a confirmat sarcina pe pagina personală de Facebook, a fost rândul actualului senator PMP să împărtășească bucuria cu fanii lui.

Elena Băsescu (37 de ani) îl va face pe fostul președinte al României bunic pentru a patra oară. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a trecut peste durerea provocată de diuvorțul de tatăl celor doi copii ai ei, iar acum este gata să schimbe din nou scutece alături de bărbatul pe care îl iubește de aproape un an, Cătălin Tomata (25 de ani).

”În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris astăzi Elena Băsescu pe pagina ei de socializare.

Traian Băsescu și-a declarat și el bucuria pe Facebook la scurt timp după anunțul fiicei lui. ”Mare bucurie! Anul acesta, se va naşte cel de-al treilea copil al fiicei mele Elena. Mă bucur enorm că voi fi pentru a patra oară bunic. Aştept următorii nepoţei!”

traian_basescu.jpg

Traian Basescu, Elena Basescu, familie, nepoti Traian Basescu, aniversare
Maria şi Traian Băsescu, alături de nepoţii Sofia, Radu şi Traian
foto: arhivă personală

 

Elena Băsescu mai are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, pe Sofia (4 ani) și Traian Jr. (3 ani). Sora ei mai mare, Ioana, are și ea un băiețel în vârstă de trei ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • elena basescu

    Elena Băsescu pare să-și regăsit echilibrul la mai bine de un an de la divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Bogdan Ionescu Syda. Iar cei care o ajută să-și păstreze optimismul sunt chiar Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a făcut publice câteva imagini de familie superbe de lângă bradul de Crăciun.

  • O nuntă cum n-a văzut Parisul s-a consumat sâmbătă, la “Pădurile Regale” din Corbeanca. Miri au fost Alex Erbaşu, pe vremuri cel mai râvnit burlac, şi Andra Iacob, o afaceristă din Constanţa. Pe scenă au cântat doar celebrităţi, la mese au fost vedete una şi una, aşa că nota de plată a fost şi ea pe măsură. 100.000 de euro ar fi băgat mirele în nunta de basm.