Traian Băsescu este urmărit penal pentru amenințarea unui senator

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu este cercetat pentru amenințarea unui senator
Traian Băsescu este cercetat pentru amenințarea unui senator

Fostul președinte Traian Băsescu este urmărit penal în dosarul de şantaj care o priveşte pe senatoarea PSD Gabriela Firea, scrie realitatea.net. Urmărirea penală a fost începută pentru ameninţare.

Gabriela Firea a depus, pe 16 aprilie 2014, o plângere penală în care îl acuza pe șeful statului de la acea dată, Traian Băsescu, de amenințare și șantaj, în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

”Mai bine ar sta în banca ei și s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moșia soțului ei unde este primar, că s-ar putea să nu-l găsească într-o zi acasă dacă... Nu-i atentă... Înțeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele”, a spus fostul președinte.

În data de 18 aprilie 2014, Parchetul General anunța că a deschis un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, în legătură cu plângerea penală depusă de senatoarea Gabriela Firea, împotriva lui Traian Băsescu, însă procurorii au dispus suspendarea anchetei, deoarece președintele se bucură de imunitate.

Pe 30 decembrie 2014, procurorii au redeschis ancheta în acest caz, anchetă ce fusese suspendată ca urmare a imunității fostului președinte Traian Băsescu.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net