Traian Băsescu, citat de procurori

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu este acuzat de şantaj de către Gabriela Firea Foto Adevarul
Traian Băsescu este acuzat de şantaj de către Gabriela Firea Foto Adevarul

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe lângă instanţa supremă, pentru a fi audiat în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză de şantaj.

Avocatul Lucian Bolcaş a precizat că Traian Băsescu a fost citat de procurori pentru a da explicaţii în acest dosar şi ar urma să se prezinte la audieri în cursul zilei de miercuri. Apărătorul Gabrielei Firea a adăugat că va asista la audierea fostului şef al statului. "E dreptul părţii vătămate să asiste la etapele de procedură şi am să îmi exercit acest drept", a afirmat Lucian Bolcaş, pentru mediafax.ro.

Anchetatorii au redeschis, în 30 decembrie 2014, dosarul în care Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj, întrucât fostul şef al statului nu mai beneficiază de imunitate. Cercetările în acest dosar au fost suspendate de procurori până la finalizarea mandatului de preşedinte al lui Traian Băsescu.

Parchetul instanţei supreme anunţa, în 18 aprilie 2014, că a dispus urmărirea penală pentru şantaj, în urma plângerii formulate de Gabriela Firea împotriva lui Traian Băsescu, la care a fost conexată şi sesizarea parlamentarilor, însă punerea în mişcare a acţiunii penale a fost suspendată, întrucât preşedintele are imunitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net