Traian Băsescu, către familia Luizei Melencu: „Împăcaţi-vă cu realitatea!”

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi, într-o conversație pe care a avut-o cu familie îndurerată a Luizei MelencuFoto: captură video RTV
Traian Băsescu a izbucnit în lacrimi, într-o conversație pe care a avut-o cu familie îndurerată a Luizei MelencuFoto: captură video RTV

Traian Băsescu a vorbit cu familia Luizei Melencu, una din fetele pe care Gheorghe Dincă susține că le-ar fi ucis. Fostul președinte le-a spus părinților fetei să se împace cu ideea că ea nu mai e și să se roage pentru sufletul ei.

„Vreau să vă spun că sunt tată de fete. Înţeleg atât de bine drama acestor familii încât.... (....) Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea, împăcaţi-vă cu realitatea, împăcaţi-vă cu realitatea şi rugaţi-vă să îi fie bine acolo sus”, i-a spus Traian Băsescu familiei Luizei Melencu, la România TV, duminică (4 august). 

Fostul președinte i-a criticat pe polițiști și a spus că aceștia au dat dovadă de „nesimțire și pasivitate”: „Din păcate, la nivelul MAI s-a aşternut aşa un nivel de pasivitate cu scuzele de rigoare dar spun nesimţire la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii, aroganţi, nepăsători şi reacţia asta pe care o au atunci când e vorba de fete mai mari care au dispărut, ei zic lasă că se întoarce. „S-a încercat în zona de discreditare, în fază iniţială, dădeau vina una pe alţii. Iată ce poate face STS! În momentul de faţă, STS poate să dea o evaluare a locaţiei cu o toleranţă de la 70 la 5000 de metri. Aceasta este foaie din raport. Deci asta este performanţa echipamentului”.

Traian Băsescu a mai spus că preşedintele Iohannis ar fi trebuit să ia atitudine.

„Nu aş fi dat ocazia să îmi cer scuze. Aş fi acţionat. Nu avea treabă ministrul Justiţiei. Aici trebuia cineva să îşi asume controlul acestei operaţiuni. Problema este la nivel naţional, nu doar locală. Trebuiau strânşi şi făcuţi să acţioneze unitar”, a mai spus fostul președinte.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și pe Luiza Melencu. Adolescenta de 19 ani a dispărut în aprilie, după ce s-a urcat într-o mașină la ocazie, în drum spre Caracal. Până acum, oamenii legii nu au găsit încă cadavrul fetei. 

Avocatul din oficiu al bărbatului în vârstă de 65 de ani a vorbit la Antena 3 despre moartea Luizei Melencu.  Claudiu Lasoschi a dat detalii despre ce le-a spus Gheorghe Dincă anchetatorilor.

„El nu precizează culoarea părului Luizei, susţine că nu-şi aduce aminte. Nu e lămurită situaţia, dar el recunoaşte două omoruri, două fapte. El a declarat că nu a îngropat-o pe Luiza. Din ceea ce cunosc eu nu a fost îngropată. 

Ca modus operandi a procedat la fel, până la momentul la care cele două victime au decedat. Nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. El susţine că a luat-o, a precizat de unde, a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, susţine că fata ar fi fost de acord să îl însoţească. Acasă a lovit-o, a căzut, şi ar fi decedat. Susţine că a făcut două victime, atât.”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă. 

Citește și

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Bunica Luizei, fata dispărută în Caracal: „Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu mai aflam nimic!”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net