Tragedie în seara de Ajun. Fotbalista Alice Cociuba a decedat, la doar 21 de ani, în BMW-ul distrus de un tren

Ultima actualizare:

    Alice Cociuba avea doar 21 de ani și a decedat în noaptea de Ajunfoto: ISU Arad / Facebook
Alice Cociuba avea doar 21 de ani și a decedat în noaptea de Ajunfoto: ISU Arad / Facebook

Tragedii în lanț în fotbalul feminin din vestul țării. După antrenorul Florin Bugar, decedat în luna octombrie din cauza coronavirusului, în seara de Ajun fotbalul arădean a pierdut-o și pe jucătoarea Alice Cociuba, în vârstă de doar 21 de ani. Maşina condusă de fotbalista legitimată la clubul Piros Security din Arad a fost acroşată de un tren Regio.

Doliu din nou pentru clubul de fotbal Piros Security din Arad. După antrenorul Florin Bugar, decedat la vârsta de 49 de ani, din cauza infecţiei cu virusul SARS-Cov-2, în luna octombrie, acum echipa a pierdut şi una din cele mai valoroase jucătoare, scrie Adevarul.ro. Alice Cociuba avea doar 21 de ani și a decedat în noaptea de Ajun, în urma unui accident rutier. Sportiva conducea o maşină BMW X5, pe raza localităţii Ineu. La o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere, dar semnalizată corespunzător, maşina a fost acroşată de trenul Regio 160249, care se deplasa pe direcţia Arad-Gurahonţ. Din păcate, tânăra nu s-a asigurat înainte de a trecere linia și manevra i-a fost fatală.

Imagini cumplite de la locul accidentului
Imagini cumplite de la locul accidentului

“În această seară (joi, 24 decembrie - n.r.), în jurul orei 21.15, pe raza localității Ineu a avut loc un accident mortal. O tânără de 21 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ineu, la o trecere la nivel cu calea ferata simplă, fără bariere, a fost acroșată de trenul Regio 160249, condus de un bărbat de 62 ani, din Arad, care se deplasa din direcția Arad-Gurahonț. În urma evenimentului rutier a fost rănită grav conducătoarea auto și ușor o altă tânără de 22 de ani, din Târnova, pasageră în autoturism. Conducătoarea auto a fost resuscitată aproximativ 45 minute, ulterior fiind declarat decesul. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Alice Cociuba își plângea antrenorul, răpus de Covid

Alice Cociuba era membră a echipei naţionale de fotbal feminin, acolo unde a fost secţionată de Florin Bugar, antrenorul decedat în această toamnă. „Încă aştept momentul să aud că totul este bine şi să ne vedem în vestiar cu bine, dar din păcate viaţa este atât de nedreaptă! Aţi fost omul care pe mine m-a învăţat să joc fotbal, în toţi anii în care am fost sub arpia dumnevoastră atât la club cât şi la Naţionala şi nu numai! Aţi fost şi veţi rămâne pentru mulţi dintre noi un profesor! Nu te voi uita niciodată”, scria Alice Cociuba pe Facebook, după moartea antrenorului Florin Bugar. 

Citește și:

Veste tristă în fotbalul românesc. A murit antrenorul naţionalei feminine U19, Florin Bugar. Era infectat cu COVID

Citește pe adevarul.ro mesaje emoționate ale colegilor de club

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net