Tragedie! S-a împuşcat în cap în incinta Grădinii Publice din Bârlad

Ultima actualizare:

    Mister la supermarket (FOTO Arhiva Click!)
Mister la supermarket (FOTO Arhiva Click!)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost găsit în stare foarte gravă în grădina publică din oraş, marţi seară. El prezenta mai multe răni la nivelul capului, cauzate de împuşcături cu o armă neletală. Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către un trecător.

Din primele cercetări ale oamenilor legii, se pare că bărbatul a vrut să sinucidă, fără să se cunoască, deocamdată motivul. „Nu a fost găsit niciun bilet asupra bărbatului şi nici martori care să fi văzut ce s-a întâmplat. Poliţiştii urmează să discute cu rudele şi cu persoane din anturajul său pentru a se stabili ce l-a determinat să recurgă la acest gest“, a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit adevărul.ro. 

Medicii bârlădeni au decis să îl transfere pe bărbat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, el fiind în comă de gradul II.

Bărbatul este posesor de permis de port armă neletală, document care a şi fost găsit asupra lui. Din câte se pare, acesta este angajat ca ospătar la restaurantul „Galmondo“ din oraş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net