Tragedie pe DN 1. Patru oameni au murit într-un accident în judeţul Sibiu GALERIE FOTO

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Doi soți din Gura Râului și alți doi bărbați în vârstă de 33 și 39 de ani și-au pierdut viața duminică, într-un accident cumplit petrecut pe drumul național 1, în afara localității Veștem. Mașina în care se aflau a derapat, a izbit un TIR și apoi un Logan, iar impactul a fost devastator, cei patru pierzându-și viața pe loc.


Șoferul Loganului spune că s-a trezit cu autoturismul Renault în față, și nu a mai putut evita impactul. ”El a derapat, a intrat în TIR și din TIR a ricoșat și a lovit mașina mea”, a povestit Liviu Mihalca, șoferul autoturismului Logan.

Polițiștii spun că șoferul Renault-ului, care venea de la Vâlcea spre Sibiu, a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un TIR bulgăresc, care s-a răsturnat, și apoi a izbit autoturismul Logan.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că conducătorul autoturismului Renault care se deplasa pe drumul național 1 din direcția Vâlcea spre Sibiu, pe un carosabil umed și ploaie torențială, pierde controlul direcției de mers, pătrunde pe sensul opus de mers unde acroșează un ansamblu TIR. În urma impactului acest autovehicul este proiectat pe celălalt sens de mers unde intră în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar”, a spus comisarul Lucian Neamțiu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.


CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

În urma impactului, toți cei patru pasageri din Renault au murit pe loc. Este vorba despre doi soți din Gura Râului, de 62 și 70 de ani, și doi tineri, unul de 33 și celălalt de 39 dee ani, ambii din județul Vâlcea. Șoferul vinovat, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital cu răni grave.

”Pacientul are un traumatism cranio-cerebral deschis, o fractură de umăr drept și un traumatism toraco-abdominal, și rămâne internat”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. 

Din cauza accidentului, traficul pe drumul național 1 a fost complet blocat aproximativ 2 ore.

VEZI AICI IMAGINI VIDEO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5