Tragedie în Neamț. O grindă de la un pod CFR a căzut peste un microbuz și a omorât doi pasageri

accident_neamt.jpg

Microbuzul a fost practic strivit de grinda de oțel
Grinda de oțel a strivit partea din față a microbuzului iar șoferul și pasagerul din față au murit pe loc
Foto: CFR Infrastructură
Citeste tot despre: 

Cod roșu pe DN 15, în localitatea nemțeană Tarcău. Un TIR încărcat cu un utilaj a lovit poarta de gabarit de la un pod de cale ferată iar grinda de oțel a căzut peste un microbuz de transport persoane. Au fost ucise pe loc două persoane, șoferul și pasagerul care călătorea în dreapta iar alte două rănite grav.

Din primele informații oferite de salvatori accidentul a avut loc pe DN 15, la km :292 +000. Evenimentele sunt în desfășurare, traficul este oprit în zona accidentului pe ambele sensuri ale șoselei. Nu se știe deocamdată câte persoane se aflau în microbuz dar se știe cauza accidentului. Un TIR care transporta un utilaj nu a respectat gabaritul de înălțime și a lovit grinda care restricționa accesul pe sub un pod de cale ferată. Camionul a trecut dar grinda intrată în balans a căzut peste un microbuz care venea din sens opus.

 

Ce spun despre accident reprezentanții ISU

 

”Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Tarcău. În urma accidentului produs, o grindă de la un pod CFR a căzut pentru un microbuz. Au rezultat patru victime, din păcate, două dintre acestea decedate, iar alte două au fost scoase de pompieri. Una era în stare de conștiență, iar cealaltă era inconștientă. Acesteia i s-au acordat măsuri de resuscitare, după care a fost preluată de către ambulanța de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportată de urgență la spital. Se lucrează pentru îndepărtarea grindei căzute peste microbuz”, a declarat pentru antena3.ro, Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț. 

Loading...
 
 

Citește și