Tragedie în lumea presei! Jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi, găsit mort în casă, la 29 de ani

Ultima actualizare:

    Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în casă
Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în casă

Lumea presei este zguduită de o nouă tragedie! Jurnalistul sportiv Mihai Dolinschi a fost găsit fără suflare în locuința sa din București, luni 19 iulie. Tânarul avea doar 29 de ani.

Mihai Dolinschi era comentator, moderator și analist cunoscut pentru aparițiile la Telekom Sport și Look Sport. Tânarul, în vârsta de doar 29 de ani, a fost găsit fără viață luni seară, la locuința sa. Până în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii despre cauza morții, însă, la fața locului a fost demarată o anchetă pentru a se stabili ce anume a dus la moartea tânărului de 29 de ani.


    Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani Sursă foto: Arhivă personală
Mihai Dolinschi a murit la 29 de ani Sursă foto: Arhivă personală

“Acum fix 3 ani, prietenul meu vechi Marius Ancuța pleca la îngeri. Avea aproape 50 de ani. Astăzi o altă tragedie ne-a lovit din plin – cel mai talentat tânăr jurnalist pe care l-am cunoscut, Mihai Dolinschi, ne-a părăsit și el, la doar 29 de ani. E nedrept pentru că Mihai era tânăr, pasionat și plin de calități. Noi, ca breaslă, am pierdut. Condoleanțe familie și… lumină. RIP”, a scris jurnalistul Vlad Enachescu, pe Facebook.

La doar câteva ore după decesul jurnalistului, familia a făcut un anunț chiar pe contul acestuia de Facebook. “Doresc să las un ultim mesaj de pe acest cont de Facebook și să confirm pierderea iubitului nostru văr, prieten, frate, jurnalist. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!

PS: cine dorește să aducă un ultim omagiu, pot veni în Comuna Stefanestii de Jos, Ilfov, la capela bisericii Sf Mihail și Gavriil începând cu data de 20.07 dupa ora 16:00”.

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net