Tragedie la Parchetul Iaşi. O grefieră s-a sinucis

zina-dumitrescu-smurd.jpg

Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martie
Foto: Blitz

O grefieră de 53 de ani s-a aruncat pe geam, vineri dimineaţă, chiar din clădirea unde lucra. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut s-o salveze. Colegii spun că era o femeie discretă. Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio, însă nu au dezvăluit motivul pentru care funcţionara a luat decizia fatală.

Grefiera era cunoscută drept o femeie discretă care nu a făcut probleme niciodată, potrivit ziaruldeiasi.ro. Ea s-a aruncat pe geam la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Însă, conform declaraţiei de avere grefiera avea multe datorii. Făcuse cinci împrumuturi la bănci, unul în 2007, iar celelalte patru în 2017.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare și a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului "Sfântul Spiridon". Însă femeie nu a supravieţuit. În buzunarul victimei s-a găsit un bilet de adio, invocând diferite neînțelegeri de la locul de muncă.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis în acelaşi mod

Un alt caz cutremurător s-a produs în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General, de la 20 de metri înălțime. Înainte de a face acest gest, femeia ar fi sunat la ambulanță pentru a-și anunța intenția de a-şi lua viaţa.

Loading...

Citește și