Tragedie la Parchetul Iaşi. O grefieră s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martieFoto: Blitz
Zina Dumitrescu a murit joi, 28 martieFoto: Blitz

O grefieră de 53 de ani s-a aruncat pe geam, vineri dimineaţă, chiar din clădirea unde lucra. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut s-o salveze. Colegii spun că era o femeie discretă. Anchetatorii au găsit şi un bilet de adio, însă nu au dezvăluit motivul pentru care funcţionara a luat decizia fatală.

Grefiera era cunoscută drept o femeie discretă care nu a făcut probleme niciodată, potrivit ziaruldeiasi.ro. Ea s-a aruncat pe geam la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Însă, conform declaraţiei de avere grefiera avea multe datorii. Făcuse cinci împrumuturi la bănci, unul în 2007, iar celelalte patru în 2017.

Echipajul SMURD sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare și a transportat-o pe femeie la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului "Sfântul Spiridon". Însă femeie nu a supravieţuit. În buzunarul victimei s-a găsit un bilet de adio, invocând diferite neînțelegeri de la locul de muncă.

Procurorul Ramona Bulcu s-a sinucis în acelaşi mod

Un alt caz cutremurător s-a produs în Vinerea Mare. Procuroarea Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul 5 al Parchetului General, de la 20 de metri înălțime. Înainte de a face acest gest, femeia ar fi sunat la ambulanță pentru a-și anunța intenția de a-şi lua viaţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net