Tragedie într-un supermarket din Timişoara. O angajată de 31 de ani a murit

o_angajata_a_unui_magazin_lidl_a_murit_dupa_ce_a_intrat_in_stop_cardio-respirator.jpg

magazin, produse lidl
O angajată a unui magazin Lidl din Timişoara a murit miercuri seara (26 februarie) în timp ce era la serviciu
FOTO: adevarul.ro

O tânără de 31 de ani, angajată a unui magazin Lidl din Timişoara, a murit miercuri seara (26 februarie), după ce i s-a făcut rău la serviciu. Primele date ale anchetei arată că tânăra a suferit un infarct.

O angajată a unui magazin Lidl din Timişoara a murit miercuri seara (26 februarie) în timp ce era la serviciu, scrie adevarul.ro.

Tragedie într-un supermarket din Timişoara

Tinerei, în vârstă de 31 de ani, i s-a făcut rău. Potrivit şefului ITM Timiş, Pavel Kasai, medicii ajunşi la faţa locului au încercat fără succes să o resusciteze pe tânără. Tânăra era adjuncta şefului de magazin.

Şeful ITM a declarat că la faţa locului a fost trimis şi un inspector de muncă, dar decesul tinerei nu se încadrează în categoria accidentelor de muncă, moartea fiind din cauze patologice.

În urma incidentului, magazinul a fost închis de îndată, iar clienţii au fost anunţaţi că supermarketul va fi redeschis joi, 27 februarie. Reprezentanţii Lidl nu au dorit să ofere un punct de vedere.

Surse din cadrul companiei au declarat pentru „Adevărul” că la ultima vizită medicală, angajata care a murit în urma stopului cardio-respirator nu a prezentat probleme. În cursul săptămânii trecute, un client al unui magazin Lidl din Timişoara a murit după ce a suferit un infarct.

Citește și:

Cum se acordă primul ajutor în stopul cardio-respirator?

Stopul cardio respirator. Iată măsurile de prim ajutor pe care trebuie să le știi

Loading...

Citește și

  • Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat cum a ieșit din secnă. S-a prăbușit și a fost operat de urgență. Prezentatorul rubricii meteo, de la PRO TV, ori a neglijat simptomele ori nu le-a cunoscut. Iată 4 simptome care indică declanşarea unui infarct.

  • Potrivit unui studiu recent, pentru 78% dintre români, munca e principalul factor declanşator al stresului. Puţini realizează însă cât e de periculos acest stres. Îl privesc mai degrabă ca pe o alterare normală a stării de spirit şi nu ca pe o problemă medicală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1