Tragedie! Actorii din «La Bloc» sunt în doliu

CLIIMA20131124_0030_1.jpg

Actorii din «La bloc» au mai făcut echipă o dată pentru un episod special (Foto: Pro TV)

Adriana Dănescu, sora actriţei Mariana Dănescu, cea care o interpreta pe Lili Curcă în serialul «La Bloc», a murit răpusă de cancer.

Potrivit ziarobiectiv.ro, Adriana Dănescu a fost înmormântată marţi la la Prundu, Argeş.

Adriana Danescu a lucrat ani buni la Antena 1 Piteşti fiind nu doar realizatoare de reportaje, ştiri şi emisiuni, dar şi redactor şef al postului pentru o bună buctă de vreme. Pentru asemănarea fascinantă cu sora sa, actriţa Mariana Dănescu,( interpreta soţiei lui Costel Jurcă , Mimi Jurcă),  Adriana a fost invitată să joace în câteva episoade din celebrul serial difuzat la PRO TV, „La Bloc”. Dealtfel, Laura Cosoi, colega de platou şi prietenă a sorei Adrianei a fost prezentă şi ea la înmormântare.

CLIIMA20131124_0029_1.jpg

Actorii din «La bloc» au mai făcut echipă o dată pentru un episod special (Foto: Pro TV)


Alături de colegii din presă, şi colegi ai Adrianei de la Oficiul de Cadastru Imobiliară si Publicitate Argeş, ultimul loc de muncă al său, au venit astăzi să o conducă pe ultimul drum. Puţin dintre cei prezenţi ştiau despre crunta ei suferinţă,

Adriana trecând cu demnitate prin toată durerea şi suferinţa pricinuite de un cancer fără leac. Ultima suflare şi-a dat-o ţinându-şi fiul de mână, şi cu durerea în suflet că acesta va rămâne orfan, menţionează sursa citată.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1