Tragedia i-a unit pe viaţă! Ce va face unul dintre salvatorii din Apuseni pentru doctorul Calu

Ultima actualizare:

    Valentin Calu, Spitalul  de Urgenţă Elias
Valentin Calu, Spitalul de Urgenţă Elias

Strateg al operaţiunii de salvare a victimelor din accidentul aviatic din Apuseni, fostul depudat de Alba, Corneliu Olar, a păstrat legătura cu medicul Valentin Calu, unul dintre doctorii răniţi în tragedie. Aflat la Bucureşti, bărbatul l-a vizitat pe Valentin Calu, iar cei doi au făcut planuri de viitor împreună.

Astfel, după mai multe ore de vorbit, medicul i-a propus salvatorului său să fie naşul copilului său, atunci când va avea unul. Mai mult, când se va reface, doctorul Calu va merge şi el în vizită la Corneliu Olar.

"M-am dus acasă la doctorul Valentin Calu. L-am găsit optimist şi dornic să revină la spital, la pacienţii dânsului. Acum poartă corset şi aşteaptă vindecarea fracturilor costale. Am stat la taclale în sufrageria dânsului vreo două ore. Am mâncat slănină cu ceapă şi pâine moţească, de casă, de la noi, din Apuseni. Vom rămâne prieteni pe viaţă. Practic, atunci, în seara aceea în care a fost salvat, dânsul poate spune că s-a născut a doua oară. După ce se reface, îl aştept în vizită, la noi, în Apuseni. De acum este moţ de-al nostru. Am bătut palma cu domnul doctor că va face un copil. Dacă va fi fecior, îl va chema Horea, iar dacă va fi fetiţă, va avea numele Ileana, ca pe soţia lui Horea. Îi voi boteza copilul. Vrem să mai lăsăm viaţă după noi", a spus Corneliu Olar pentru ziarulring.ro.

Dr. Valentin Calu, despre accidentul din Apuseni: «E dificil să fii pacient! Externarea va fi făcută...»

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net