Tragedia de la Geoagiu Băi. A fost găsit copilul implicat în moartea fetiţei de 7 ani

geoagiu.jpg

geoagiu bai, tragedie
Părinţii copilului care ar fi provocat accidentul s-au panicat şi au plecat de la ştrand
Foto: IPJ Hunedoara

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Noi elemente în cazul micuţei care şi-a pierdut viaţa duminică, după ce un puşti ar fi sărit peste ea în ştrandul de la Geoagiu Băi. După e a ieşit din apă, fetiţa a vomitat, s-a prăbuşit şi a fost dusă la spitalul din Orăştie, unde şi-a dat sufletul. Părinţii copilului de 7 ani care s-ar fi aruncat în apă şi ar fi provocat accidentul au declarat că s-au speriat şi au plecat imediat de la ştrand, înainte de sosirea ambulanţei.

Familia a cărei fotografie a fost publicată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara după accidentul de la Geoagiu Băi a contactat Poliţia. Este vorba de părinţii unui copil care a sărit în apă peste o puştoiacă de 7 ani şi ar fi cauzat accidentul. La sosirea Ambulanţei care urma s-o preai pe micuţă, aceştia s-au panicat şi ar fi părăsit ştrandul. „Poliţia Geoagiu a fost contactată de familia unui minor în vârstă de 7 ani, din judeţul Hunedoara, care şi-a arătat disponibilitatea de a sprjini ancheta penală cu privire la decesul minorei în vârstă de 7 ani, din judeţul Cluj, care a suferit un nefericit accident în staţiunea Geoagiu Băi”, a informat Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Fata din judeţul Cluj ar fi suferit un accident în bazinul pentru copii, iar la scurt timp după ce a ieşit din apă s-a prăbuşit. Potrivit martorilor, un alt copil ar fi sărit peste ea în apă. Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara a preluat victima şi a transportat-o la spitalul din Orăştie, unde s-a constatat decesul ei. „Fata a ieşit din bazin, pe picioarele ei, conştientă. S-a plâns de dureri de cap şi de gât, a început să verse şi apoi a intrat în starea de inconştienţă”, explică medicul Călin Dumitrescu. “La ştrand a venit o ambulanţă de la Orăştie, iar echipajul medical a găsit-o inconştientă. I s-au pus gulerul cervical şi oxigen, minora a fost imobilizată cu o saltea vacuum, suspicionând o leziune la nivelul coloanei cervicale. Victima a fost transportată la Orăştie. Pe drum, starea ei s-a agravat. A prezentat vărsături în jet - semn de afectare cerebrală şi, în momentul în care a fost dusă în Unitatea de Primire a Urgenţelor, minora a intrat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare în UPU, dar, din păcate, minora nu a putut fi salvată”, a completat doctorul de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele în care s-a produs evenimentul.
Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5