Traficul feroviar, adaptat la condițiile meteo. Află ce trenuri au întârzieri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Până la această oră nicio linie de cale ferată nu a fost închisă, dar a fost restricţionată circulaţia pe anumite segmente de cale ferată, măsură necesară pentru a permie continuitate în traficul feroviar, dar și posibilitatea de a interveni cu pluguri pentru deszăpezire.

În acest moment, din cauza rafalelor puternice de vând de până la 70 km/h, pe 9 intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării trenurile circulă doar cu tracțiune Diesel, iar pe două segmente de cale ferată trenurile circulă cu viteza redusă de 50 km/h-70km/h.

Tronsoane pe care se circulă în condiţii speciale:

Buzău – Făurei - viteza de circulaţie de 50 km/h, pe firul I

Roşiori Nord – Drăgăneşti Olt – viteza de circulaţie de 70 km/h, pe firul I

Caracal – Corabia – tracţiune Diesel

Ciulnița - Slobozia Veche - tracţiune Diesel

Constanța – Mangalia - tracţiune Diesel

Craiova – Calafat – tracţiune Diesel

Tulcea – Medgidia - tracţiune Diesel

Roşiori Nord – Zimnicea – tracţiune Diesel

Slobozia – Urziceni - tracţiune Diesel

Pe segmentele de cale ferată Mihai Viteazu – Tulcea Oraş, Mihai Viteazu – Medgidia, Constanţa – Mangalia, Feteşti – Lehliu (fir I), Lehliu – Ciulniţa (Fir I) Slobozia Veche – Ciulniţa, Videle - Giurgiu s-a acţionat şi se acționează cu pluguri pentru deszăpezire, iar personalul feroviar intervine constant pentru curățarea liniilor și a componentelor de cale ferată, la intrarea și ieșirea din gări.

Pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Brașov, Craiova, Iaşi și Timișoara care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul trenul meu http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren care oferă informații despre localizarea trenurilor înscrise în circulație.

Pasagerii sunt rugați să plece la drum doar dacă este necesar și de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulație al trenului cu care intenționează să călătorească. 

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net