Trafic intens pe DN 1, la intrarea în Comarnic. Se circulă în coloană pe A2, pe sensul spre litoral

Ultima actualizare:
trafic jpg

Valorile de trafic sunt în creştere, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, către zona unde au loc lucrări, anunţă Centrul Infotrafic. De asemenea, traficul s-a intensificat şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt în creştere pe Autostrada A 2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la carosabil, unde traficul se desfăşoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pentru evitarea aglomeraţiei şi a zonelor de lucrări de pe autostradă, poate fi folosită ruta alternativă DN 3 Bucureşti - Fundulea - Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanţa. 

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploieşti - Braşov, astfel că se circulă în condiţii de aglomeraţie la intrarea în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, între kilometrii 102 şi 106, potrivit news.ro.

În zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei se înregistrează valori normale de trafic, poliţiştii acţionând pentru fluidizarea circulaţiei.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net