Trafic îngreunat pe A2 din cauza a trei accidente

Ultima actualizare:

    O persoană a fost rănită ușorFoto: Arhiva Click!
O persoană a fost rănită ușorFoto: Arhiva Click!

Se circulă greu pe Autostrada Soarelui după ce, sâmbătă dimineața (9 iulie), au avut loc trei accidente în care au fost implicate 21 de mașini. O persoană a fost rănită ușor, potrivit Centrului Infotrafic.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui este îngreunat sâmbătă dimineața (9 iulie) după ce au avut loc trei accidente în lanț.

„În jurul orei 6.30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenţă. În aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, însă în jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare în lanţ în care au fost implicate cinci autoturisme. Se circulă cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 şi de urgenţă. Banda a doua încă este încă închisă pentru măsurători”, a declarat pentru Mediafax Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net