Trafic închis pe DN 1E, între Râșnov și Poiana Brașov. Are loc o etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă

masina-curse.jpg

masina curse
În acest an Poiana Brașov va găzdui erapa finală a sezonului

Circulația rutieră pe DN 1E, între Râșnov și Poiana Brașov, este închisă sâmbătă, 1 august, pentru desfășurarea unei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier va fi închis, sâmbătă, între orele 08:30 - 17:30, pe DN 1E, pentru desfăşurarea Campionatului Naţional de viteză în coastă - Trofeul Râşnov, pe traseul cuprins între oraşul Râşnov şi staţiunea Poiana Braşov.

Potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, la Trofeul Râşnov s-au înscris 88 de piloţi.

Campionatul Național de Viteză în Coastă își desemnează câștigătorul după 9 etape

Campionatul Național de Viteză în Coastă 2020 va avea un total de 9 etape, marea noutate pregătită pentru acest sezon fiind reintroducerea rundei de la Baia Mare în calendar după aproape un deceniu.

Ediția 2020 a Campionatului Național de Viteză în Coastă va avea și coeficient pentru fiecare etapă. Astfel, pentru clasamentul final, se vor lua în calcul punctele obținute de la cele 6 etape cu coeficient 1,2 și cel mai bun punctaj de la o etapă cu coeficient 1.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1