Trafic blocat pe DN 1 A în urma unui accident cu trei autotrenuri

Ultima actualizare:

    Accidentul a blocat traficul în zonă
Accidentul a blocat traficul în zonă

Circulaţia pe Drumul Naţional 1 A Ploieşti - Braşov este blocată, vineri, în urma unui accident produs la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, informează Mediafax. În accident, au fost implicate trei TIR-uri, unul dintre autotrenuri căzând într-o râpă.

Conform primelor informaţii de la locul accidentului, şoferul unuia dintre autotrenuri a pierdut controlul volanului, maşina a derapat şi s-a ciocnit frontal cu un alt TIR. Pentru a evita impactul cu cele două TIR-uri implicate în accident, şoferul unui alt autotren a tras de volan, iar maşina a căzut într-o râpă.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că TIR-ul a căzut la o diferenţă de nivel de aproximativ cinci, şase metri şi este încărcat cu lăzi goale. Şoferul TIR-ului a ieşit singur din cabina autotrenului, nefiind rănit.

În ceea ce priveşte autotrenurile care s-au ciocnit, unul dintre acestea este încărcat cu bere, iar celălalt transportă materiale textile şi este condus de un şofer polonez.

Şoferul autotrenului care transporta bere a rămas încarcerat în maşină, fiind scos de echipajele ISU Prahova şi preluat de o ambulanţă SMURD care l-a transportat la spital, fiind rănit la picioare. Şoferul din Polonia, care conducea TIR-ul încărcat cu material textil, nu a fost rănit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net