Tot mai mulţi străini vin să-şi repare dinţii în România

Ultima actualizare:

    Numai unele clinici de la noi oferă garanţie pe implantul dentar
Numai unele clinici de la noi oferă garanţie pe implantul dentar

Ni s-a dus vestea în lume şi prin performanţe! Străinii au aflat că în România serviciile stomatologice sunt ieftine şi de calitate, astfel că au început să vină în număr tot mai mare. Cu această ocazie, s-a dezvoltat şi turismul.

Potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), turismul medical, încă neexploatat la justa valoare, aduce ţării noastre venituri anuale de peste 250 milioane de dolari, iar în 2015 se preconizează ca numărul străinilor care vin să se trateze la noi se va dubla. Aleg să-şi repare dinţii la clinicile din România pentru că e mai ieftin decât în alte părţi, clinicile sunt moderne, medicii foarte buni şi, în plus, au ocazia să viziteze o ţară încă necunoscută.

„Trebuie să folosim stomatologia ca un cârlig. Să începem, ca o strategie de promovare a ţării, cu serviciile medicale dentare. Acest lucru deja funcţionează, dar fiecare medic se promovează singur în străinătate. Noi trebuie să spunem străinilor ce calităţi avem. Nu vrem să ne promovăm ca fiind cei mai ieftini din Europa, ci trebuie să ne promovăm pe principii de calitate, de performanţă”, a declarat dr. Ionuţ Leahu, unul dintre promotorii turismului medical, care chiar s-a asociat, în premieră, cu o agenţie de turism.

Potrivit unui studiu la nivel global, realizat de revahealth.com, peste 84% dintre persoanele care practică turismul dentar s-au declarat mulţumiţi de economiile pe care le-au făcut - peste 60% mai ieftin decât în ţara de origine. „Spre exemplu, în cazul unui tratament cu implanturi dentare, cea mai solicitată procedură din partea străinilor, putem vorbi de o reducere a costurilor cu aproximativ 4.800 de euro, comparativ cu Marea Britanie, Germania sau Italia”, completează medicul Ionuţ Leahu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net