Tot ce trebuie să ştii despre Click!MAGIC

Ultima actualizare:

    Cel mai tare concurs din presă ţi-a pregătit  mii de premii. Mâine ai primul loz!
Cel mai tare concurs din presă ţi-a pregătit mii de premii. Mâine ai primul loz!

Nici nu s-a terminat bine ultima ediţie de Click!MANIA că deja ne întoarcem cu mii de premii fabuloase. Click!MAGIC este cadoul nostru de Sărbători pentru cititorii noştri dragi. Mâine ai primul loz, aşa că nu rata şansa de a intra şi tu în marea familie a câştigătorilor. Iată tot ce trebuie să ştii despre Click!MAGIC.

Cât durează concursul?

De vineri, 18 noiembrie, până la 22 decembrie, nu trebuie să ratezi nici un număr din ziarul Click! Primul loz îl găseşti chiar mâine. Tichetele de concurs vor fi lipite zilnic, timp de 5 săptămâni (de luni până duminică) pe prima pagină a ziarului tău preferat.

Câte premii sunt în joc?

În total, Click!MAGIC ţi-a pregătit 10.000 de premii.

Ce poţi câştiga?

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, bani, tablete şi multe alte surprize. Sunt în joc un autoturism Opel Corsa, 100 de premii a câte 500 de lei, 5 hoverboard Evolio, 5 tablete Allview, 20 de telefoane Evolio S5, 20 de ceasuri inteligente Evolio, 100 de accesorii pentru telefon (selfie stick, încărcător auto, căşti canyon), 3 cuptoare cu microunde Candy, 100 de seturi cu ibric şi râşniţă Delimano, 30 de robinete electrice Delimano, 20 de seturi cu oale semipresiune Delimano, 1.000 de creme Kosmodisc, 2.000 de seturi cu cremă Himalaya şi burete baie, 500 de jucării şi peste 6.000 de seturi cu 2 cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc 1.380.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! şi Click! de DUMINICĂ.

Cum poţi câştiga?

Cititorii pot câştiga premiile de mai sus dacă găsesc lozul cu trei simboluri identice. De exemplu, pentru a câştiga maşina, pe loz trebuie să apară trei simboluri cu maşina. Pentru a câştiga suma de 500 de lei, pe loz trebuie să apară de trei ori simbolul 500 LEI. Dacă ai trei simboluri cu telefon, ai câştigat un telefon. Pentru a câştiga o reducere, pe loz trebuie sa apara 3 simboluri cu procent de reducere şi gama la care se aplică reducerea.

Unde revendici premiul?

Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00. 

În atenţia abonaţilor!

Participanţii abonaţi ai ziarului Click!, la care în zilele de sâmbătă şi duminică ziarele nu ajung deoarece Poşta Română nu distribuie ziarele/abonamentele în aceste zile, pot suna pentru revendicarea premiilor de sâmbătă şi duminică în lunea imediat următoare, între orele 08.30 - 17.00 şi între orele 07:00 - 19:00 pentru premiile constând în reduceri.

Ai reduceri importante

simeon stalpnicul png

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discountului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Premiile constând în reduceri la produsele Dormeo, Delimano şi Top-Shop se revendică la numărul de telefon: 021.407.08.11, tarif normal, zilnic între orele 07:00 - 19:00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul cu reducerea a fost lipit pe ziar, între orele 07:00 - 19:00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 19.00. Click!MAGIC le-a pregătit cititorilor fideli 1.380.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, puteţi câştiga ustensile de bu-cătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net