Tortură inimaginabilă: ars de mamă cu furculiţa încinsă pentru că nu şi-a făcut temele

Ultima actualizare:

    Băieţelul are nevoie de îngrijiri medicale şi de consiliere psihologică
Băieţelul are nevoie de îngrijiri medicale şi de consiliere psihologică

Cruzime fără margini la Braşov! Un puşti de şapte ani are nevoie de o lună de îngrijiri medicale, după ce mama sa, de profesie medic, l-a ars pe faţă, pe buze şi pe mâini cu o furculiţă încinsă. Internată acum la Spitalul de Psihiatrie din Braşov, femeia riscă să ajungă la puşcărie şi să fie decăzută din drepturile părinteşti.

Cum poate fi numită mamă? Nervoasă fiindcă băieţelul ei de şapte ani nu şi-a făcut temele, cea care i-a dat viaţă l-a pedepsit într-un mod înfiorător! Femeia l-a ars vineri pe copil cu o furculiţa încinsă pe faţă, pe buze şi pe mâini, fără să ţină cont de ţipetele şi lacrimile micuţului. Cazul cutremurător a intrat în atenţia procurorilor de la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Elev în clasa întâi la o şcoală din cartierul braşovean Astra, băiatul a ajuns la şcoală aproape desfigurat. Puştiul i-a povestit învăţătoarei cum a fost torturat, iar aceasta a anunţat imediat Poliţia şi Direcţia de Asistenţă şi Protecţia Copilului. Băiatul locuieşte cu mama, tatăl său fiind plecat la muncă, în Italia, de câţiva ani. Mama sa, de profesie medic kinetoterapeut, trăieşte în concubinaj cu un alt bărbat şi e însărcinată acum cu al doilea copil. Medicii legişti au stabilit că băieţelul are nevoie de o lună de îngrijiri medicale pentru vindecarea rănilor de pe faţă şi de pe braţe. Elevul face şi consiliere psihologică, pentru a putea trece peste trauma suferită. Mama copilului nu a putut să spună de ce a recurs la o asemenea barbarie. “Explicaţia mamei a fost că a avut o cădere. Asta este tot ce a zis“, a declarat, pentru adevarul.ro, Dana Luca, de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov.

Click! spune

Mama băieţelului traumatizat este acum internată la Spitalul de Psihiatrie din Braşov, unde este supusă unei expertize pentru a se vedea dacă a avut sau nu discernământ. Femeia ar putea fi decăzută din drepturile părinteşti. Ea riscă până la şase luni de închisoare, dacă se va stabili că a avut discernământ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net