Toată lumea și-a dat coate când a văzut-o! Ce s-a întâmplat cu fața Elenei Udrea?

Cea mai controversată femeie din politica românească a stârnit multă uimire, astăzi, în fața DNA. Și nu din cauza declarațiilor, ci din cauza look-ului său.

Elena Udrea a ajuns astăzi, din nou, în fața procurorilor anticorupție, pentru a da declarații într-un dosar mai vechi. Mulți au făcut ochii cât cepele când au văzut-o, și nu din cauza vreunei vestimentații extravagante afișate, așa cum ne-a obișnuit, ci din cauza unei schimbări de look ușor inexplicabile...la nivelul feței. Nu știm dacă la mijloc este vorba de vreun tratament cosmetic sau altceva, cert este că fața Elenei Udrea a suferit unele modificări.

Zoom
sursa foto: Inquam Photos/Liviu Florin Albei via “Adevărul”

Tot la capitolul ”modificări” intră și rotunjirea formelor pe care fostul ministru al Turismului și le-a arătat, în toată splendoarea, astă vară, la mare. Chiar și-așa, este evident că ea se simte foarte bine în pielea ei, mai ales că este iubită și iubește. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Cu părul legat în coadă, o ţinută simplă, dar elegantă, şi multă hotărâre. Aşa şi-a lansat Elena Udrea candidatura pentru alegerile din decembrie.

  • Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat, marţi, pentru Agerpres, că procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale (NUP) pentru Elena Udrea, în cazul sesizării făcute de Comisia parlamentară de anchetă privind modul în care au fost cheltuiţi banii la Ministerul Turismului.