Titi Aur, accident la Raliul Argeşului. Copilotul a fost transportat la spital

Ultima actualizare:

    Titi Aur, accident la Raliul Argeşului. Copilotul a fost transportat la spital Foto: Arhivă personală
Titi Aur, accident la Raliul Argeşului. Copilotul a fost transportat la spital Foto: Arhivă personală

Celebrul pilot de raliu Titi Aur, cel care oferă mereu sfaturi șoferilor cu privire la conducerea corectă și în norme de siguranță a unui vehicul, a trecul el însuși prin clipe tensionate vineri, 3 mai. În timpul Raliului Argeșului, mașina pilotată de acesta a ieșit din decor, în prima zi de desfășurare a evenimentului, în timp ce acesta făcea o demonstrație.

Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor la Raliul Argeşului

Pilotul a trecut prin momente de panică în timpul raliului, după ce mașina sa a ieșit de pe pistă în timpul participării acestuia, iar întreaga scenă a fost surprisă de camerele de luat vederi, din care se poate observa cum vehiculul condus de acesta iese din decor și rămâne preț de câteva clipe pe dealul de lângă. Autoturismul a ieşit în decor într-o curbă şi s-a izbit de un mal de pământ.

Din fericire, incidentul nu a avut urmări gravi grave, Titi Aur, multiplu campion național la raliuri, nefiind rănit. Copilotul acestuia însă, a acuzat dureri în zona lombară şi a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la Spitalul din Curtea de Argeş pentru investigaţii medicale suplimentare, potrivit News.ro

„A fost o ieşire în decor, face parte din joc şi nu e nimic grav şi nimic special pentru raliuri, pentru probele speciale. Este un risc asumat, maşina e pregătită pentru aşa ceva. A fost un şoc nu foarte mare. (...) Nu e o problemă deosebită, se întâmplă”, a spus Titi Aur la Antena 3. Acesta a precizat că ieşirea în decor nu pune în pericol participarea în continuare la următoarele etape ale raliului, iar autovehiculul este echipat şi „pregătit” şi pentru astfel de incidente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net