Titi Aur, accident la Raliul Argeşului. Copilotul a fost transportat la spital

titi-aur-accident-raliu.jpg

Titi Aur, accident la Raliul Argeşului. Copilotul a fost transportat la spital
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Celebrul pilot de raliu Titi Aur, cel care oferă mereu sfaturi șoferilor cu privire la conducerea corectă și în norme de siguranță a unui vehicul, a trecul el însuși prin clipe tensionate vineri, 3 mai. În timpul Raliului Argeșului, mașina pilotată de acesta a ieșit din decor, în prima zi de desfășurare a evenimentului, în timp ce acesta făcea o demonstrație.

Maşina pilotată de Titi Aur a ieşit în decor la Raliul Argeşului

Pilotul a trecut prin momente de panică în timpul raliului, după ce mașina sa a ieșit de pe pistă în timpul participării acestuia, iar întreaga scenă a fost surprisă de camerele de luat vederi, din care se poate observa cum vehiculul condus de acesta iese din decor și rămâne preț de câteva clipe pe dealul de lângă. Autoturismul a ieşit în decor într-o curbă şi s-a izbit de un mal de pământ.

Din fericire, incidentul nu a avut urmări gravi grave, Titi Aur, multiplu campion național la raliuri, nefiind rănit. Copilotul acestuia însă, a acuzat dureri în zona lombară şi a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la Spitalul din Curtea de Argeş pentru investigaţii medicale suplimentare, potrivit News.ro

„A fost o ieşire în decor, face parte din joc şi nu e nimic grav şi nimic special pentru raliuri, pentru probele speciale. Este un risc asumat, maşina e pregătită pentru aşa ceva. A fost un şoc nu foarte mare. (...) Nu e o problemă deosebită, se întâmplă”, a spus Titi Aur la Antena 3. Acesta a precizat că ieşirea în decor nu pune în pericol participarea în continuare la următoarele etape ale raliului, iar autovehiculul este echipat şi „pregătit” şi pentru astfel de incidente.

Loading...

Citește și

  • pilotul titi aur

    Cunoscutul pilot Titi Aur a explicat într-o intervenție la Digi 24 contextul accidentului în care și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Pentru că mulți s-au mirat că trupul neînsuflețit al designerului a fost găsit lângă mașină, Titi Aur a spus că, cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat pentru că Răzvan nu purta centura de siguranță.

  • polei

    Ploaia îngheţată care a pus stăpânire pe străzi şi trotuare începând din 24 ianuarie ne-a dat bătăi de cap. Capitala s-a transformat peste noapte într-un adevărat patinoar, iar mașinile au fost acoperite de un strat gros de gheață. În plus, vântul a bătut la rafală cu până la 40 km/h. Și pe drumurile naționale vremea rea a creat probleme, astfel că unele tronsoane au fost închise. Dacă ai de gând să pleci cu maşina zilele acestea, va trebui să-ţi iei măsuri de precauţie şi să ştii cum să conduci în condiţii de polei. Titi Aur ne spune cum să şofăm în siguranţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1