TIR cuprins de flăcări, în judeţul Caraş-Severin. Focul s-a extins şi la un autoturism şi la o construcţie

tir-incendiu-dn-caras-severin.jpg

TIR-ul a luat foc după un accident rutier
foto: news.ro
Citeste tot despre: 

TIR cuprins de flăcări, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, după un accident rutier; focul s-a extins şi la un autoturism şi la o construcţie de pe marginea şoselei. FOTO

Circulaţia rutieră a fost blocată, luni seară, mai bine de o oră, pe DN 6, în dreptul localităţii Cornea din judeţul Caraş-Severin, unde a avut loc un accident rutier între un TIR şi un autoturism. În urma impactului, TIR-ul a luat foc, iar incendiul s-a extins la autoturism şi la o construcţie aflată pe marginea şoselei. O persoană a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin, un accident a avut loc pe DN 6, în dreptul localităţii Cornea. Din cauza accidentului, circulaţia rutieră a fost blocată total mai bine de o oră, apoi s-a redeschis pe un sens de mers.

În accidentul rutier au fost implicate un TIR şi un autoturism, iar în urma impactului dintre cele două a izbucnit un incendiu la autotren care s-a extins la autoturism, dar şi la o clădire aflată în apropiere, pe marginea şoselei.

tir-incendiu-autorism-caras-severin.jpg

Un autoturism şi o construcţie de pe marginea şoselei au luat foc
foto: news.ro

"Au intervenit de urgenţă echipajul de pompieri militari de la Punctul de Lucru Băile Herculane, SAJ şi IPJ", a transmis ISU Caraş-Severin.

În urma accidentului, o persoană a fost rănită, dar era conştientă, aceasta fiind preluată de echipajul medical şi transportată la Spitalul din Caransebeş.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Loading...