Tipli - un mod mai avantajos de a vă face cumpărăturile

Ultima actualizare:

Faceți cumpărături regulat, iar acestea vă iau prea mult timp și sunt prea costisitoare? Imaginați-vă că puteți cumpăra online orice vă doriți și, în plus, să primiți bani înapoi din cumpărăturile dvs? Vă prezentăm portalul Tipli, care funcționează ca un mall online pentru cumpărături mai avantajoase. Vă întrebați de ce ați avea nevoie de un portal pentru cumpărăturile online și cum mai exact funcționează un astfel de mall online? Iată câteva dintre beneficiile portalului Tipli:

Tipli vă răsplătește pentru cumpărăturile online

Oricât de ireal nu ar suna acest lucru, însă acum puteți fi răsplătiți pentru cumpărăturile făcute online. Tipli vă oferă bani înapoi din suma fiecărei comenzi plasate prin intermediul portalului său. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați pe Tipli și să accesați magazinul preferat de pe Tipli de fiecare dată când doriți să plasați o comandă online. Până la urmă, nu faceți decât câțiva pași în plus și câștigați și bani înapoi pentru aceasta.

Tipli aduce cele mai populare e-shopuri într-un singur loc

Acum nu mai trebuie să căutați site-ul magazinului preferat. Este suficient să intrați pe Tipli și aici veți găsi într-un singur loc cele mai populare magazine online. Spre exemplu, pe Tipli se află și magazinul Altex. Accesați site-ul magazinului prin Tipli și câștigați bani înapoi din cumpărăturile dvs. de electrocasnice, electronice și nu doar. Pe Tipli puteți căuta magazinele prin intermediul motorului de căutare sau navigând printre categoriile de magazine precum: modă și încălțăminte, casă și grădină, farmacii, electro, sport, mămici și copii, animale și altele. După cum spuneam deja, Tipli arată exact ca un mall online unde veți găsi orice vă doriți. Cel mai plăcut este faptul că cumpărăturile prin Tipli nu se diferențiază deloc de cele făcute în mod normal: de îndată ce sunteți redirecționați de pe Tipli către site-ul magazinului, dvs. vă finalizați cumpărătura așa cum sunteți deja obișnuiți.

Tipli adună reduceri și cupoane de reducere special pentru dvs.

Pentru că Tipli dorește să vă ofere o experiență de shopping și mai plăcută, acesta adună o mulțime de reduceri, oferte și cupoane de reducere aplicabile în magazinele de pe portalul său. Fie că doriți să cumpărați un produs la care visați de mult timp, însă acesta costă prea mult. În acest caz intrați pe Tipli, deschideți secțiunea reduceri și cupoane de reducere, și explorați ce magazine au cele mai avantajoase oferte pentru dvs.

Tipli distribuie cataloagele promoționale ale magazinelor populare

Nu toate magazinele de pe Tipli oferă bani înapoi din cumpărături, însă în acest caz Tipli vine cu o altă soluție pentru dvs. Acesta colectează online revistele și cataloagele promoționale ale celor mai populare magazine din România. Acum puteți răsfoi de acasă ultimul catalog al magazinului Pepco. Astfel veți putea urmări ce produse sunt la un preț mai avantajos și nu veți mai pierde timp în magazinul fizic. Tot aici veți găsi și cataloagele magazinului Dedeman. Pentru că renovările casei sunt foarte costisitoare și necesită multă organizare, credem că cataloagele promoționale vă pot fi de mare ajutor la alegerea produselor potrivite pentru locuința dvs.

Încă nu sunteți siguri dacă aveți nevoie de un site precum este Tipli? Vă recomandăm să-l vizitați și să descoperiți singuri toate beneficiile lui. Până la urmă nu aveți nimic de pierdut, ci dimpotrivă cu Tipli veți economisi bani și timp la cumpărăturile dvs.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net