Tineri, împuşcaţi într-un bar din Arad!

pistol-jericho-b.jpg

Arma crimei a fost ridicată pentru expertiză
foto: Arhiva Click!

Tablou macabru într-un bar din Arad! Doi tineri, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiţi, miercuri dimineaţă, decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un local din Târnova. Conform primelor informaţii, cei doi aveau o relaţie de concubinaj, aşa că anchetatorii cred că este vorba despre o crimă pasională, urmată de sinucidere.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti au început cercetările în barul în care cei doi tineri au fost găsiţi fără suflare. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, decedaţii sunt o femeie şi un bărbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relaţie de concubinaj. Tânăra lucra în barul în care a fost găsită moartă.

Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere.

Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

Loading...

Citește și

  • Gelozie şi sânge la Slatina! Un episod cumplit s-a derulat sâmbătă noapte, la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Olt. Un infirmier de 54 de ani a înjunghiat mortal o asistentă de 45 de ani, apoi s-a sinucis, prin tăierea venelor. Şi asistenta Ramona Cosmescu, şi infirmierul Gheorghe Ghenea erau divorţaţi şi aveau câte doi copii.

  • spital slatina

    O crimă urmată de sinucidere a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică (3-4 martie), la Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Un infirmier a ucis o asistentă, iar apoi s-a sinucis.

  • anastasia cecati

    Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică, transmite Adevărul. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Chişinău.

  • anastasia cecati

    Caz absolut şocant la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime. La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1