Timișoara: Și-a ucis colegul de apartament după o seară de beţie. Cum a sfârșit bărbatul

politia_nu_treceti_1.jpg

politia nu treceti
Foto Arhivă Click!

La 20 de ani, un tânăr a devenit criminal din cauza … alcoolului. Acesta și-a strâns de gât colegul de apartament, un bărbat în vârstă de 35 de ani, până l-a lăsat fără suflare.

Crima a avut loc în localitatea Chişoda, lângă Timişoara. Un  apel la 112 anunţa că într-un apartament din Chişoda un bărbat este inconştient. Ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă l-au resuscitat pe bărbat timp de 40 de minute, însă inima acestuia nu a mai vrut să bată. Nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Colegul de apartament al victimei le-a declarat poliţiştilor că pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, l-a strâns de gât pe bărbatul de3 5 de ani până ce acesta din urmă a rămas inconştient. Cei doi tineri lucrau la o casă care se construieşte pe strada Primăverii din Chişoda, scrie opiniatimișoarei.ro.

Autorul crimei a fost reţinut şi va fi dus în faţa instanţei pentru a fi arestat.

 

Citește și:

 

Și-a strâns soția de gât, la oră fixă. Ucigașul spune că a primit ”niște coduri”

 

Crimă oribilă la Botoșani: Un bărbat și-a ucis iubita și i-a aruncat cadavrul în pădure

Loading...

Citește și

  • cuplu

    Pandemia de coronavirus nu afectează numai sănătatea fizică, ci are efecte și asupra stării mentale. Stresat și panicat de situația prin care trece, italianul Antonio de Pace, de profesie asistent medical, și-a strangulat iubiat de 27 de ani, crezând că tânăra ce lucra ca medic rezident l-a infectat cu coronavirus.

  • Un bebeluș a fost sugrumat de mama lui în Galați

    Un bebeluș de opt luni din Galați a murit, după ce mama lui de 35 de ani l-a strangulat. Femeiaa încercat apoi să-și curme viața. Copilul a fost găsit în agonie chiar de tatăl lui. Medicii s-au chinuit o jumătate de oră să-l readucă la viață, apoi l-au transportat la spital, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1