Timișoara: La 17 ani, abia eliberat pentru tâlhărie, un tânăr a furat o mașină și a fost accidentat

Ultima actualizare:

    Adolescentul a furat o mașină și a fost urmărit de polițiștiFoto: adevarul.ro
Adolescentul a furat o mașină și a fost urmărit de polițiștiFoto: adevarul.ro

La 17 ani știe deja cum e în închisoare și adună în ”palmares” alte fapte penale. Eliberat din închisoare, adolescentul a furat o maşină, a condus beat şi fără permis, iar în final s-a luat la harţă cu poliţia.

Poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara au fost sesizaţi, sâmbătă seara, că s-a furat o maşină de pe strada Eternităţii. În jurul orei 21.00, autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Armurgului de către poliţiştii de la Secţia 5, scrie adevarul.ro.       

Avea alcoolemie 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat  

Şoferul, un tânăr de 17 ani, nu avea intenţia să coboare, ci a încercat să treacă de maşina de poliţie care i-a blocat calea. Până la urmă, poliţiştii l-au scos din maşină, însă atunci când părea că va fi imobilizat, tânărul a reuşit să fugă. Nu a ajuns prea departe. A avut însă ghinion şi a fost lovit de o maşină care circula regulamentar pe Calea Aradului. A fost dus la spital cu răni uşoare. A fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.    

Adolescentul locuia în comuna Giarmata şi era proaspăt eliberat din închisoare, acolo unde s-a aflat pentru tâlhărie. Nu s-a învățat minte și a continuat să comită infracțiuni.

Acum, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentat pentru arestare preventivă.

Citește:

Un copil de 9 ani, violat de un adolescent de 15 ani din Vrancea!

Dezvăluiri despre scandalul din Vaslui, unde un adolescent de 17 ani l-a înjunghiat pe altul de 15 ani. Totul a pornit de la o fată

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net