Timiş. Şase accidente rutiere, cu şapte răniţi şi un bărbat decedat, din cauza poleiului

accidente-timis.jpg

accidente Timis
Șase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş
FOTO: Facebook/Lugoj.info
Citeste tot despre: 

Un număr de şase accidente rutiere au avut loc, joi dimineaţă, în judeţul Timiş, din cauza poleiului. Aceste accidente s-au soldat cu şapte persoane rănite, un deces şi pagube materiale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, trei accidente au avut loc, joi dimineaţă, pe drumul judeţean care leagă Timişoara de Lugoj, prin Buziaş. Astfel, primul accident a avut loc în dreptul localităţii Chevereşu Mare unde din cauza poleiului un şofer a ajuns cu maşina în afara părţii carosabile, fiind rănit.

Alte două accidente au avut loc între Buziaş şi Lugoj, tot din cauza poleiului. O camionetă în care se aflau mai multe persoane a ieşit de pe carosabil, accidentul soldându-se cu patru persoane rănite, una dintre ele, un bărbat, a decedat ulterior.

Tot între Buziaş şi Lugoj a mai avut loc un impact între două autoturisme, după ce unul a derapat şi a pătruns pe contrasens. Şoferul maşinii care a derapat şi un pasager din maşina care circula regulamentar au fost răniţi.

Un alt accident a avut loc joi dimineaţa la Lugoj unde din cauza poleiului un microbuz a ieşit în afara părţii carosabile, iar trei persoane au fpst rănite. Intre localităţile Birda şi Hitiaş din judeţul Timiş au mai avut loc două tamponări care s-au soldat cu pagube materiale.

Loading...

Citește și

  • vedete implicate in accidente rutiere

    Silvius Prigoană (24 de ani) nu este singura vedetă implicată în accidente rutiere. Anamaria Prodan, Mircea Lucescu și Cătălin Crișan au comis-o și ei. Din fericire, au scăpat cu bine, la fel ca și fiul omului de afaceri Silviu Prigoană (51 de ani)..

  • Pasarela de pe DN1, de la Tâncăbești, a căzut chiar peste mașina care trecea pe sub ea

    N-au mai avut curajul să pună la loc pasarela morții, de pe DN1, de la Tâncăbeşti. După 11 ani de la tragicul accident, când doi tineri au murit striviți, autoritățile au montat o alta la câțiva metri distanță. Cea veche a rămas pe loc, parcă să ne amintească, ori de câte ori trecem pe acolo, că locul este blestemat.