Timiș: Alt autobuz plin cu copii a ajuns în șanț, tot la Bencecu de Sus

Ultima actualizare:

    Autobuzul în care se aflau 50 de copii a căzut în șanț Foto:observator.tv
Autobuzul în care se aflau 50 de copii a căzut în șanț Foto:observator.tv

Este a doua dimineaţă consecutiv când un autobuz şcolar, cu zeci de copii la bord, a intrat în șanț în localitatea Bencecu de Sus, judeţul Timiş. Din fericire, nici de data aceasta nu au fost răniți.

Panică azi dimineață pe șoseaua principal care străbate localitatea Bencecu de Sus, județul Timiș. Un autobuz cu 50 de copii care se îndrepta spre școală a ajuns în șanț, după ce ar fi derapat din cauza condițiilor meteo.

Pompierii au fost solicitați să intervină de urgență, în urma unui apel la 112, făcut puțin înaintea orei 7.00. Din spusele șoferului, 50 de copii s-ar fi aflat în mijlocul de transport care a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, scrie observator.tv.

Nimeni nu a fost rănit

La fața locului s-au deplasat 15 pompieri cu două autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și o ambulanță SAJ cu asistent. A fost alertat și Detașamentul 1 Timișoara și Punctul de Lucru Pișchia.

În să, la sosirea echipajelor la intervenție, la fața locului se mai aflau doar 23 de copii și 2 adulți. Potrivit martorilor, o parte din copii au fost preluați de la fața locului de rude, prin mijloace proprii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și nu a necesitat îngrijiri medicale.

Al doilea accident în 24 de ore

Accidentul pare tras la indigo cu cel produs luni dimineață, tot în aceeași zonă, când un autobuz care transporta 27 de persoane, dintre care 23 de copii, a derapat şi a părăsit carosabilul. Evenimentul a avut loc între localităţile Pişchia şi Bencecu de Sus. Din cauza ceţii, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autobuzul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. O singură adolescentă, în vârstă de 16 ani, a suferit un atac de panică. Copiii au fost preluaţi de un alt autobuz.

Citește și:

23 de copii au ajuns cu autobuzul în șanț. Care este starea răniților

Accident grav în Timiș, cu 6 adulți și 4 copii. O persoană a murit, o alta a fost preluată de elicopterul SMURD 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net