Ţi se rupe sufletul! Ce spune fiica lui Adrian Iovan despre relaţia cu tatăl ei

CLIIMA20140124_0136_1.jpg

Irina, fiica lui Adrian Iovan, în lacrimi la înmormântarea tatălui ei (Foto: Sever Gheorghe)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Irina Iovan, fiica lui Adrian Iovan, pilotul care a murti în tragicul accident aviatic din Apuseni, a povestit ce fel de relaţie avea cu tatăl ei.

Într-un interviu pentru Romania TV, Irina Iovan a spus că îl consideră pe Adrian Iovan un om extraordinar dar a refuzat să comenteze felul în care au acţionat autorităţile în privinţa salvării victimelor accidentului aviatic.

«Tatăl meu a fost un om extraordinar. Mi-a fost un tată minunat până în ultima clipă, până la sfârşit. Relaţia mea cu el a fost una chiar de invidiat. A fost un om foarte complet din foarte multe puncte de vedere.

Un om care a ştiut să îşi trăiască viaţa intens. A fost un om cu coloană vertebrală, foarte drept şi just, astfel că uneori putea să pară dur din cauza acestei corectitudini pe care o avea. A fost o persoană care a ştiut să îşi arate dragostea faţă de oameni tot timpul», a spus ea la Romania TV.

Întrebată cum comentează modul în care au organizat autorităţile acţiunile de căutare şi salvare ale victimelor accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Irina Iovan a evitat să dea un răspuns. "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund. Sunt convinsă că ancheta va putea aduce concluziile necesare, coerente şi pertinente, mult mai mult decât o părere de-a mea, care nu cred că poate fi suficient de bună, pentru că sunt fiica lui", a conchis aceasta.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5